Survivor All Star: Θα "σκάσουν" και οι τρεις μαζί - Η βόμβα που ετοιμάζει ο Ατζούν εδώ και μέρες

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Θα

Έχουν πραγματοποιηθεί ήδη τρεις αποχωρήσεις στο Survivor All Star, δύο μετά από απόφαση του κοινού και μία που ήταν οικειοθελής και ήταν αυτή της Βρισηίδας Ανδριώτου (δείτε εδώ την συμφωνία που έχει κάνει με τον Σπύρο Μαρτίκα). Αυτό σημαίνει πως αδειάζει ο χώρος για να μπουν νέα πρόσωπα στο παιχνίδι.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Κορόμι, ο οποίος σύμφωνα με την Φαίη Σκορδά είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο και περιμένει από στιγμή σε στιγμή να μπει στον στίβο μάχης.

Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που θα μπουν ταυτόχρονα στο Survivor All Star

«Το θέμα είναι ποιος θα αποχωρήσει σήμερα και συνεχίζουμε με το Survivor. Το θέμα είναι ότι ίσως ο Γιώργος Κόρομι είναι ήδη εκεί», είπε η Φαίη Σκορδά με την Βρισηίδα Ανδριώτου να απαντάει: «Εγώ έφυγα αλλά έχω ακούσει ότι ήταν εκεί».

«Δεν τον είδες; Δεν τον συνάντησες στο ξενοδοχείο να πάρετε ένα πρωινό μαζί; Στη συνέχεια, στη συνέντευξη θα αποκαλύψουμε ακόμη μια παίκτρια που θα ταξιδέψει προς τον Άγιο Δομίνικο. Ίσως μέσα από τις αποχωρήσεις να γίνουν πράγματα που δεν τα περιμέναμε. Να αποχωρήσει σήμερα κάποιος που δεν περιμένουμε να φύγει», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Πριν από μερικές ημέρες, μάλιστα, έγινε γνωστό πως δύο ακόμη παίκτες ταξίδεψαν για το εξωτικό νησί. Ο λόγος για την Ρία Κολοβού και τον Κρις Σταμούλη.

Εκείνη κατάγεται από την Έδεσσα, σπούδασε στη Θεσσαλονίκη και μένει στη Μύκονο. Πολυταξιδεμένη στην Ελλάδα, θα πω εγώ. Είναι απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί μπουτίκ ρούχων στη Μύκονο. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως κοινωνική, δραστήρια αλλά και εγωίστρια.

Ρία Κολοβού

Από την άλλη πλευρά, ο Κρις Σταμούλης είναι δικηγόρος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες. Ύστερα, σπούδασε και νομική. Έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα όπως μπάσκετ, στίβο, kick boxing. Τα τελευταία χρόνια τον έχουν κερδίσει τα βάρη και η καλλισθενική γυμναστική (δείτε εδώ πως είναι δύο χρόνια μετά την πρώτη του συμμετοχή στο ριάλιτι).

Κρις Σταμούλης

Η έκπληξη σε όλο αυτό είναι πως και οι τρεις θα κάνουν "ντου" μαζί στο παιχνίδι και θα μπουν ταυτόχρονα την ίδια ημέρα συγκεκριμένα. Ο Γιώργο Κορόμι, γνωστός για το ταλέντο του στο ψαροντούφεκο, θα μπει στην κόκκινη ομάδα, ο Σταμούλης θα ενταχθεί στο δυναμικό της μπλε ομάδας, ενώ στην ομάδα των Μαχητών θα μπει και η Ρία Κολοβού. Αυτό επιβεβαιώθηκε το Πρωί της Πέμπτης 19/1 από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας (δείτε εδώ σε ποιους άλλους έχει τηλεφωνήσει ο Ατζούν).