Survivor All Star: Έπεσαν τηλεφωνήματα - Κίνηση "ματ" από τον Ατζούν

Ο παίκτης που θέλει να φέρει στον Άγιο Δομίνικο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
skai.gr
skai.gr

Το Survivor All Star έχει κάνει μεγάλο χαμό και οι τηλεθεατές φαίνεται πως συντονίζονται καθημερινά στον σταθμό του ΣΚΑΪ για να παρακολουθήσουν με αγωνία τις εξελίξεις κάθε επεισοδίου, γεγονός που φαίνεται και από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που αγγίζει το σόου από την αρχή μέχρι και σήμερα.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου πραγματοποίησε την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση (δείτε εδώ την συμφωνία που έκανε με τον φαρμακοποιό), ο Περικλής Κονδυλάτος "εκδιώχθηκε" από το κοινό και την Τετάρτη 18/1 θα παρακολουθήσουμε μία ακόμη αποχώρηση. Αυτοί τη στιγμή υποψήφιοι είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ εμείς εδώ στο youweekly.gr γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος θα είναι και ο τέταρτος που θα βγει στον τάκο απόψε (17/1).

"Έπεσαν" τηλεφωνήματα από τον Ατζούν για νέες προσθήκες στο Survivor All Star

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η παραγωγή του ΣΚΑΪ, ωστόσο, έχουν μεγάλα σχέδια για το ριάλιτι, εφόσον επιθυμούν να διαρκέσει για τουλάχιστον 6 μήνες. Επομένως, για να συμβεί αυτό, την ώρα που κάποιοι παίκτες αποχωρούν, κάποιοι άλλοι θα εισβάλλουν ένας ένας στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται ήδη ο Γιώργος Κορόμι και ορισμένα άλλα τρανταχτά ονόματα (δείτε εδώ ποια και πότε θα μπουν στην "μάχη"), ενώ το βράδυ της Δευτέρας 16/1 έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο και άλλοι δύο διαγωνιζόμενοι, ένας άντρας και μία γυναίκα.

Εκείνη συμμετείχε στον κύκλο του 2019, ενώ εκείνος σε αυτόν του 2021, με αποτέλεσμα να είναι πιο "φρέσκος" στη μνήμη των τηλεθεατών.

Η γυναίκα, βέβαια, που θα κάνει είσοδο δεν είναι απλά κάποια από τον χώρο της τηλεόρασης, η σχέση της με την γυμναστική είναι πολύ καλή και έρχεται για να αποδείξει την πραγματική της αξία αυτή τη φορά.

Ο λόγος για την Ρία Κολοβού. Κατάγεται από την Έδεσσα, σπούδασε στη Θεσσαλονίκη και μένει στη Μύκονο. Πολυταξιδεμένη στην Ελλάδα, θα πω εγώ. Είναι απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί μπουτίκ ρούχων στη Μύκονο. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως κοινωνική, δραστήρια αλλά και εγωίστρια.

Ρία Κολοβού

Από την άλλη πλευρά, φτάνει στον Άγιο Δομίνικο και ο Κρις Σταμούλης. Είναι δικηγόρος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες. Ύστερα, σπούδασε και νομική. Έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα όπως μπάσκετ, στίβο, kick boxing. Τα τελευταία χρόνια τον έχουν κερδίσει τα βάρη και η καλλισθενική γυμναστική (δείτε εδώ πως είναι δύο χρόνια μετά την πρώτη του συμμετοχή στο ριάλιτι).

Κρις Σταμούλης

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, δεν θα είναι οι μόνοι που θα κάνουν "ντου" στην παραλία και στους υπόλοιπους παίκτες.

Έχουν δεχτεί πρόταση για να λάβουν μέρος, επιπλέον δηλαδή, o Σώζων Παλαίστρος Χάρος που ήταν στο Survivor του 2017, ο Νικόλας Αγόρου ή «Φραουλίτσας» από το Survivor 2, ενώ τηλεφώνημα για ραντεβού έχει δεχτεί και ο Ορέστης Τσανγκ που ήταν στην ομάδα των Μαχητών στο πρώτο Survivor.

Δεν είναι γνωστό εάν έχει δεχθεί ή εάν έχει προχωρήσει σε κάποια γραπτή συμφωνία, αλλά θα είχε πολύ ενδιαφέρον να τους δούμε ξανά στις οθόνες μας, ιδιαίτερα τον τελευταίο, ο οποίος είχε προκαλέσει πολύ γέλιο στο κοινό με την συμπεριφορά και τον χαρακτήρα του.