«Τι σας έκανε ο λεβέντης μου...» - Συντετριμμένη η μητέρα του Άλκη Καμπανού έξω από το δικαστήριο

Τα έβαλε με τις μητέρες των δολοφόνων του γιου της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τι σας έκανε ο λεβέντης μου...» - Συντετριμμένη η μητέρα του Άλκη Καμπανού έξω από το δικαστήριο

Την Τετάρτη 25/1 ξεκίνησε η κατάθεση της μητέρας του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη Καμπανού από τη Θεσσαλονίκη με τη γυναίκα να εκφράζει έξω από το δικαστήριο την οργή της.

Μέσα από τις δηλώσεις και τα πλάνα, που εξασφάλισε η κάμερα του ALPHA είδαμε η μητέρα του Άλκη να στρέφει την τοποθέτησή της στους δολοφόνους του γιου της και στις μητέρες αυτών (δείτε εδώ το σοκαριστικό πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία).

«Οι κατηγορούμενοι ενήργησαν οργανωμένα και ψυχρά. Αν ήταν άλλη διάθεση, την ώρα που χτυπούσαν συνεχώς τον Άλκη και αυτός φώναζε, θα συμπεριφέρονταν ανθρώπινα. Σκοπός τους ήταν να σκοτώσουν. Η τελευταία φορά που μίλησα με τον γιο μου ήταν στις 31/1 το βράδυ. Δεν είχαμε ποτέ κάποιο πρόβλημα με το παιδί. Αντιθέτως δεχόμασταν πολλά μηνύματα για την ποιότητα του χαρακτήρα του. Θα ήθελα να πω πως ο Άλκης ήταν ο πνευματικός μου πατέρας, ήταν η φωνή της συνείδησής μου.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που μου έλεγε να συμπεριφέρομαι ευγενικά και να αγαπάω τα ζώα. Τον γνώρισα κυρίως μέσα από τα γράμματα, και από τα μηνύματα που άφησαν όλοι οι φίλοι και συμμαθητές. Εγώ δεν έχω πάει ακόμα στο σημείο της επίθεσης. Ο γιος μου ήταν ένας απλός φίλαθλος του Άρη που αγαπούσε την ομάδα του, δεν πήγαινε καν τακτικά στους αγώνες. Ζήτημα να έχει πάει 5-8 φορές. Δεν ήταν σε κανέναν σύνδεσμο, δεν ήταν οπαδός», είχε πει ο πατέρας του Άλκη.

Η έκρηξη της μητέρας του Άλκη Καμπανού έξω από το δικαστήριο

«Γιατί τον σκότωσαν, γιατί; Τι τους έκανε; Ποιος ήταν ο λόγος», είπε συναισθηματικά φορτισμένη η μητέρα του Άλκη Καμπανού.