Με φούτερ και κλάμερ στα μαλλιά - Η επική είσοδος της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή Πάμε Δανάη

Άφωνοι όλοι στο πλατό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με φούτερ και κλάμερ στα μαλλιά - Η επική είσοδος της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή Πάμε Δανάη

Την Πέμπτη 26/1 στο Πάμε Δανάη είδαμε τον Άρη Καβατζίκη να δοκιμάζεται σε μία ενότητα διαφορετική από αυτές, που τον έχουμε συνηθίσει και σίγουρα διαφορετική από το κομμάτι της δημοσιογραφίας από το οποίο βιοπορίζεται (δείτε εδώ το ατύχημα, που είχε πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της).

Λίγο μετά την πολύ συγκινητική αποκάλυψη του Καβατζίκη για το περιστατικό bullying, που είχε ζήσει έδειξε ξανά, πως δε χάνει τη διάθεση του και πως έχει όρεξη για ζωή.

«Θυμήθηκα μία ιστορία που μου συνέβη στην Α’ Λυκείου στο 4ο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Είχα έρθει τότε από τη Ρόδο, είχε πάρει μετάθεση ο μπαμπάς μου. Εκεί υπήρχαν διάφοροι μάγκες, τότε τους λέγαμε ροκαμπηλάδες, με τα τσουλούφια και τα δερμάτινα μπουφάν.

Ήταν ένας κύριος, ο οποίος στα διαλείμματα στα καλά καθούμενα, επειδή είχα έρθει από άλλο σχολείο και δεν ήμουν αυτό που λέμε ο μάγκας του σχολείου, με είχε κλωτσήσει επανειλημμένα. Μιλάω για κλωτσιά κανονική, βία. Και σε εκδρομή του σχολείου ακόμα.

Είχαμε πάει τότε στον λυκειάρχη, ο οποίος το μόνο που του είπε ήταν: θα ‘θελα να σε παρακαλέσω να μην τον ξαναενοχλήσεις. Αυτό έκανε μόνο. Κι ο κύριος εκείνος είπε μπροστά στον λυκειάρχη: εγώ δεν τον γουστάρω κι όποτε τον βλέπω θα τον βαράω. Καμία αποβολή, καμία επίπληξη. Προσοχή στους μάγκες. Οι πολλοί μάγκες δεν είναι μάγκες, είναι άνανδροι», είχε πει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά ο δημοσιογράφος πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε και τότε ήταν η στιγμή, που μια συνάδελφος και αγαπημένο πρόσωπο του καναλιού εισέβαλε κανονικά στο πλατό.

Αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο από την Ελένη Μενεγάκη, που πάντα εκφράζεται αυθόρμητα τόσο μέσα από την εκπομπή όσο και μέσα από τους λογαριασμούς, που διατηρεί στα social media.

Αυτή τη φορά όμως, προκειμένου να δείξει τον ενθουσιασμό της για την ερμηνεία του Καβατζίκη τόλμησε να μπει στο πλατό με κλάμερα και κοκαλάκια στα μαλλιά λίγο πριν βγει στον αέρα η δική της εκπομπή ''Ελένη''.

Η εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στο Πάμε Δανάη

«Έχω ανατριχιάσει εε..Καλά τόσα χρόνια, που συνεργαζόμαστε είχες τόσα ταλέντα και τα έβγαλες στην εκπομπή της Δανάης; Δε με λυπάτε κανείς, βγαίνω με τα τσιμπιδάκια στο κεφάλι;», είπε η Ελένη Μενεγάκη.