Πολύ κοντά ο ένας στον άλλον - Η νέα ''καυτή'' φωτογραφία του Πικέ με την καλλονή σύντροφό του

Λίγο μετά την πολυσυζητημένη κίνηση της Shakira

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram - Σακίρα/ Πικέ
Instagram - Σακίρα/ Πικέ

Το ειδύλλιο Shakira και Πικέ αποτελεί παρελθόν, ωστόσο το πρώην ζευγάρι δεν απασχολεί πια τα μέσα απλώς και μόνο για το χωρισμό του, αλλά σχετικά με την νέα ζωή που έχει ξεκινήσει ο ποδοσφαιριστής και δεν κρύβει με τίποτα.

Πιο συγκεκριμένα έχει απασχολήσει πολύ το νέο τραγούδι, που κυκλοφόρησε η Shakira με τους στίχους να θεωρούνται ''καρφιά'' στον πρώην σύζυγό της.

«Λυπάμαι, έχω ήδη πάρει άλλο αεροπλάνο, δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω εδώ, δεν θέλω άλλη απογοήτευση. Είσαι μεγάλος πρωταθλητής, και όταν σε χρειαζόμουν έδωσες τη χειρότερη εκδοχή σου.

Συγγνώμη, μωρό μου, έπρεπε να είχα πετάξει αυτή τη γάτα έξω εδώ και πολύ καιρό. Μια λύκαινα σαν εμένα δεν είναι για αρχάριους. Μια λύκαινα σαν εμένα δεν είναι για τύπους σαν εσένα. Για τύπους σαν εσένα. Σε έχω ξεπεράσει, και γι' αυτό είσαι με μια κοπέλα σαν εσένα.

Αυτό είναι για να σας ταπεινώσω, μασήστε και καταπιείτε, καταπιείτε και μασήστε. Δεν θα γυρίσω πίσω σε εσένα ακόμα κι αν κλάψεις ή με παρακαλέσεις. Κατάλαβα ότι δεν φταίω εγώ που σε κριτικάρουν, εγώ μόνο μουσική κάνω, συγγνώμη που σε πιτσιλίζω.

Με άφησες σαν γειτόνισσα πεθερά, με τα μίντια στην πόρτα και το χρέος στο υπουργείο Οικονομικών. Νόμιζες ότι με πλήγωσες, αλλά με έκανες πιο σκληρή. Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια, οι γυναίκες κάνουν λογαριασμούς.

Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου, αλλά σαφώς δεν είναι αυτό που ακούγεται. Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου, προφανώς είναι σαν και εσένα. Για τύπους σαν εσένα. Με έχεις ξεπεράσει, και γι' αυτό είσαι με μια κοπέλα σαν εσένα.

Από την αγάπη στο μίσος υπάρχει μόνο ένα βήμα. Μην επιστρέψεις εδώ, άκουσέ με. Χωρίς παρεξήγηση, μωρό μου, σου εύχομαι καλή τύχη με την υποτιθέμενη αντικατάστασή μου. Δεν ξέρω καν τι σου συνέβη, είσαι τόσο παράξενος που δεν μπορώ καν να σας ξεχωρίσω.

Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Ανταλλάξατε ένα Rolex με ένα Casio. Πηγαίνετε γρήγορα, πηγαίνετε αργά. Πολλή γυμναστική, αλλά και λίγο μυαλό...

Φωτογραφίες όπου με βλέπουν, νιώθω σαν όμηρος εδώ. Δεν με πειράζει. Θα σε ξεφορτωθώ αύριο, και αν θέλεις να την πάρεις μαζί σου. Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου, που σαφώς δεν είναι αυτό που ακούγεται. Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου, μια λύκαινα σαν και εμένα δεν είναι για τύπους σαν και εσένα, για τύπους σαν και εσένα. Με έχεις ξεπεράσει, και γι' αυτό είσαι με μια κοπέλα σαν εσένα. Σε έχω ξεπεράσει, και γι' αυτό είσαι με μια κοπέλα σαν εσένα».

Kαι αφού τα views στο youtube πήραν φωτιά με το τραγούδι της Shakira να γίνεται ανάρπαστο πολύ σύντομα είδαμε και την απάντηση του Πικέ σε όλο αυτό (δείτε την εδώ), η οποία ήταν ομολογουμένως πολύ αιχμηρή.

Η νέα κοινή φωτογραφία του Πικέ με τη σύντροφό του

Δεν έφτανε όμως η συνέντευξη, που έδωσε ο Πικέ για να σταματήσει εκεί, καθώς έκανε μια νέα ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram με την 23χρονη ξανθιά σύντροφό του, Κλάρα Κία.

Πικέ - Shakira
3gerardpique - instagram