«Του λες αντρίκια...» - Ο Λιάγκας ''απασφάλισε'' για την κόντρα του Μουτσινά με τον Αρναούτογλου

Πήρε ανοιχτά θέση υπέρ του...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Του λες αντρίκια...» - Ο Λιάγκας ''απασφάλισε'' για την κόντρα του Μουτσινά με τον Αρναούτογλου

Μία άγνωστη ιστορία είδαμε να μοιράζεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την Τετάρτη 25/1 στο The 2night show αναφορικά με τη σχέση του με το συνάδελφό του, Νίκο Μουτσινά.

Να θυμίσουμε εδώ, πως οι δύο άντρες έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και συγκεκριμένα σε πρωινή εκπομπή, ωστόσο τελευταία δε βλέπουμε να έχουν επαφή έστω και ως καλεσμένοι ο ένας στην εκπομπή του άλλου.

«Ο Νίκος με έχει στενοχωρήσει πολύ. Στο λέω πολύ σοβαρά. Του ζήτησα εδώ και δυόμιση χρόνια να πιούμε έναν καφέ. Και ίσως ειναι και ο λόγος που γενικά έχω απομακρυνθεί. Μαθαίνω ότι γενικά δεν απαντάει στα μηνύματα και δε σηκώνει τηλέφωνα. Δηλαδή είδα πως δεν ήταν επί προσωπικού, αλλά εγώ το πήρα πολύ προσωπικά.

Του το ζήτησα τελευταία φορά που πήγα και του είπα “σε παρακαλώ, θέλω να σου πω κάτι και θέλω να το πούμε σε καφέ”. Δυόμιση τρία χρόνια δε με έχει πάρει ακόμη ένα τηλέφωνο να του πω να βρεθούμε να πιούμε ένα καφέ. Τόσο πολύ με στενοχώρησε που σταμάτησα να ασχολούμαι. Πάντα εύχομαι όμως να είναι καλά.

Δε θα μιλήσω για το ταλέντο του. Είχα πει στο ραδιόφωνο πρόσφατα, ότι επειδή στενοχωριέται που τώρα δεν πάει λίγο καλά στα νούμερα και σκεφτόταν για την τηλεόραση, ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα, έχει κάνει τόσο μεγάλες επιτυχίες, όλα αυτά κάνουν κύκλους, θα το ξαναβρεί. Μας λείπουν τέτοια ταλέντα στην τηλεόραση», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Και αφού ο Γρηγόρης έκανε δημοσίως γνωστό το παράπονό του στη συνέχεια και συγκεκριμένα την Πέμπτη 26/1 είδαμε το Γιώργο Λιάγκα μέσα από το Πρωινό του να σχολιάζει τι θέμα και μάλιστα να παίρνει θέση υπέρ ενός από τους δύο (δείτε εδώ το καρφί του Μουτσινά για τον Λιάγκα).

Tα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για το παράπονο του Αρναούτογλου στο Μουτσινά

«Με έναν άνθρωπο που έχει συνυπάρξει, αν δεν γίνει κάτι χοντρό, γιατί σου λέει ο άλλος να πας να πιεις καφέ κι εσύ δεν το σηκώνεις; Δεν σηκώνει, δεν απαντάει στα τηλέφωνα. Μην τρελαθούμε! Βλέπεις τα τηλέφωνα και ξέρεις αν πρέπει να απαντήσεις ή όχι, αλλιώς τον γράφεις τον άλλον.

Και τώρα μετά από 3 χρόνια βγαίνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και λέει το παράπονό του. Εγώ αν ήμουν ο Νίκος Μουτσινάς θα τον έπαιρνα σήμερα τηλέφωνο και θα του έλεγα ρε μεγάλε συγγνώμη, έχεις δίκιο. Εμένα μου αρέσει η εντιμότητα. Τώρα αυτό που κάνουν τα μικρά παιδάκια, θα το πω στη μαμά μου στον μπαμπά μου... τι είναι αυτά; Του λες ωραία αντρίκια ότι κι εμένα με πείραξε κάτι και δεν στο σήκωσα, αν το πείραξε κάτι», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.