«Ήμουν ξεκάθαρος και...» - Η νέα αναφορά του Αργύρη Αγγέλου στον Νίκο Βέρτη 

Με αφορμή την φράση "όλοι οι παντελονάτοι ξεχύθηκαν στους δρόμους"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήμουν ξεκάθαρος και...» - Η νέα αναφορά του Αργύρη Αγγέλου στον Νίκο Βέρτη 

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Αργύρης Αγγέλου το πρωί της Πέμπτης 26/1 και μεταξύ άλλων ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον Νίκο Βέρτη για τη δήλωσή του.

Όλος ο χαμός μεταξύ τους ξεκίνησε από μια παλιότερη συνέντευξη του Νίκου Βέρτη στο περιοδικό People που διέρρευσε από το 2014 με τον αγαπημένο τραγουδιστή να μιλάει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και το πως αισθάνεται ο ίδιος με τον εαυτό του (δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη).

Ο ηθοποιός, ωστόσο, θεώρησε άστοχες τις απαντήσεις με τον ίδιο πριν μερικές μέρες να λέει χαρακτηριστικά:

«Όλοι οι παντελονάτοι, ρε παιδί μου, ξεχύθηκαν στους δρόμους. Απαράδεκτη ερώτηση από την πλευρά του δημοσιογράφου. Έχω βιώσει τέτοιες ερωτήσεις στο παρελθόν και σε πολύ πιο δύσκολες εποχές, όχι τώρα που η κοινωνία είναι πιο έτοιμη να τις ακούσει. Δυστυχώς, 99% που προσπαθείς να γλιτώσεις από μία τέτοια ερώτηση λες… ήταν μία πολύ λάθος κίνηση του Νίκου Βέρτη. Κάτι λέει και για τον χαρακτήρα του αυτό. Δεν χρειάζεται υπερπροσπάθεια γενικά στα πράγματα. Ούτε για να αποδείξεις τα παντελόνια σου» (δείτε εδώ το βίντεο).

Η αναφορά του Αργύρη Αγγέλου στον Νίκο Βέρτη

Ωστόσο, αυτή τη φορά είπε:

«Ζητήσαμε συγγνώμη χθες γιατί ήταν μια ετεροχρονισμένη συνέντευξη. Δυστυχώς την πάτησε η αρχισυνταξία της εκπομπής. Ένας σταθμός που λέγεται pride, δεν γίνεται να μην το σχολιάσει, επομένως έρχεται από την αρχισυνταξία γιατί εγώ δεν έχω χρόνο να ψάξω θέματα κι ούτε εμπειρία. Υποτίθεται ότι υπάρχει από πίσω ένα επιτελείο για τα θέματα που θα παίξουμε.

Είμαστε ψυχαγωγική εκπομπή και λίγο ακτιβιστική από την άποψη των δικαιωμάτων των ανθρώπων. Το ανατρέξαμε μετά κι είχαν προλάβει άλλοι κι έκαναν λάθος. Επομένως την πατήσαμε λίγο όλοι μαζί. Ήταν μια ατυχής στιγμή και το πήρα πάνω μου γιατί καλώς ή κακώς εγώ βγήκα μπροστά και ζήτησα συγγνώμη που δεν προλάβαμε το γεγονός ότι ήταν κάτι παλιό… Ήμουν ξεκάθαρος και ζήτησα συγγνώμη» ανέφερε ο Αργύρης Αγγέλου.