Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Το βίντεο του Σάκη Τανιμανίδη με τις κόρες του

Ότι πιο γλυκό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / sakistanimanidis
Instagram / sakistanimanidis

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύει η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μιας και πριν καιρό έγιναν για πρώτη φορά γονείς και υποδέχτηκαν τις δίδυμες κόρες τους, οι οποίες αποτελούν φυσικά απόλυτη προτεραιότητά τους (δείτε εδώ το πρόσωπο που τους βοηθά στο μεγάλωμά τους).

Το ζευγάρι είναι αρκετά ενεργό στα social media και πολλές φορές μοιράζεται μέσα από τα social media πολλές στιγμές από την καθημερινότητά του μαζί τις μικρές, Αριάνα και Φιλίππα.

«Δυστυχώς τα κορίτσια μου μοιάζουν σε εμένα. Αν έπρεπε να μοιάσουν κάπου καλύτερα να έμοιαζαν στη Χριστίνα. Να είμαστε αντικειμενικοί. Νομίζω το ένα έχει πάρει λίγο από εκείνη. Σίγουρα έχω γίνει πιο ευσυγκίνητος από τότε που έγινα μπαμπάς. 100% εύκολη απάντηση», είχε πει χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Πρόσφατα μάλιστα τον είδαμε συνοδευόμενο από τη Χριστίνα Μπόμπα στο νέο τους επιχειρηματικό βήμα να κάνει δηλώσεις μαζί της σχετικά με τα επόμενα πλάνα τους.

«Μας έχει περάσει από το μυαλό 1000 φορές να κάνουμε κάτι μαζί με την Χριστίνα αλλά η σκέψη από την υλοποίηση, απέχουν! Θα κάναμε κάτι για γονείς, αλλά να έχει λίγο τηλεθέαση, μην το βλέπαμε μόνοι μας», είχε πει ο Σάκης. «Ο χρόνος με τα παιδιά είναι πολύ περιορισμένος! Στα δύσκολα θέλουν τη μαμά τους, στα παιχνίδια τον μπαμπά τους», είχε πει από τη μεριά της η Χριστίνα.

Το βίντεο που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης με τις κόρες του

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 25/1 ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να καλημερίσει τους ακόλουθούς του με ένα πολύ τρυφερό βίντεο με τις κόρες τους, οι οποίες θέλησαν να περιποιηθούν τον μπαμπά τους και να «ετοιμάσουν» το πρωινό του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο τρυφερός μπαμπάς έφτιαξε την πρωτεΐνη του και την έδωσε στις μικρές του για να αναμείξουν σωστά του μείγμα. Ωστόσο, η μικρή Αριάνα φάνηκε να το διασκεδάζει πολύ, αφού δεν ήθελε να επιστρέψει το ρόφημα του μπαμπά της.