Ακυρώνει όλες τις εμφανίσεις της η Άννα Βίσση - Ποια η κατάσταση της υγείας της

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Η Άννα Βίσση ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά το 1973, σε ηλικία 16 ετών, από τα 19 όταν μετακόμισε στην Ελλάδα και υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI. Το 1977 κέρδισε την 1η θέση στο 19ο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι Ας Κάνουμε Απόψε Μιαν Αρχή και κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τον ίδιο τίτλο. Από τη δεκαετία του '80, ξεκίνησε σχεδόν αποκλειστική συνεργασία με το μουσικοσυνθέτη και στιχουργό Νίκο Καρβέλα.

Γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου του 1957 στο χωριό Πύλα, το οποίο βρίσκεται κοντά στη Λάρνακα της Κύπρου. Ο πατέρας της ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος στη Λάρνακα. Η Άννα είναι η δεύτερη από τις τρεις κόρες της οικογένειας. Στην ηλικία των έξι ετών ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα χορού και πιάνου στο Εθνικό Ωδείο Κύπρου, λαμβάνοντας δίπλωμα. Την περίοδο αυτή έδινε συναυλίες στην κυπριακή επαρχία τραγουδώντας ενώ η αδερφή της, Λία, έπαιζε πιάνο. Έτσι έγιναν γνωστές ως οι "Αδερφές Βίσση".

Το 1970, η δημοτικότητα της δεκατριάχρονης Άννας Βίσση στην Κύπρο μεγάλωσε, με τη συμμετοχή της σε έναν τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό όπου κέρδισε το πρώτο βραβείο. Οι παραπάνω διακρίσεις έπεισαν τους γονείς της για το ταλέντο της. Έτσι το 1973 με πρωτοβουλία της μητέρας της, Σοφίας, ο Νέστορας Βίσσης έκλεισε το μαγαζί του στην Κύπρο και ολόκληρη η οικογένεια μετακόμισε στην Αθήνα. Τον Σεπτέμβριο του 1973 η οικογένεια Βίσση έμενε στη συνοικία της Νέας Κυψέλης. Η τότε 16 ετών Άννα, συνέχισε το Γυμνάσιο στην Αθήνα, τραγουδώντας τα βράδια σε μπουάτ στην Πλάκα και ηχογράφησε στη δισκογραφική εταιρεία MINOS τα δύο πρώτα της τραγούδια, έχοντας ήδη περάσει από ακρόαση και υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία.

Σπούδασε στο Πολιτικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μάλιστα, μερικές μέρες η Άννα Βίσση αποκάλυψε πως πλέον βρίσκεται και στις γιγαντοοθόνες της Times Square στη Νέα Υόρκη. Η αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια για ακόμα μία φορά ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα, αυτή τη φορά με τον πλέον φαντασμαγορικό τρόπο.

Αφορμή για να βρεθεί η μορφή της στις περίφημες γιγαντοοθόνες της Times Square στην καρδιά της Νέας Υόρκης στις Ηνωμένες Πολιτείες, στάθηκε η διεθνής διάκριση από την πλατφόρμα Spotify με θέμα την ισότητα των φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση. Στην καμπάνια του Spotify συμμετείχαν 35 ερμηνεύτριες από 50 χώρες (διαβάστε εδώ περισσότερα).

Δυσάρεστα νέα για την Άννα Βίσση

Ωστόσο, σήμερα 26/1 έγιναν μερικά δυσάρεστα νέα. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media πως είναι θετική στον κορωνοϊό.

Μάλιστα, ανέφερε πως θα ακυρώσει τις εμφανίσεις την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται.

«Λυπάμαι ειλικρινά που αναγκάζομαι να ακυρώσω τις βραδιές 27 &28/1, αλλά έχω δυστυχώς Covid κάτι που δε μου επιτρέπει να εργαστώ. Aπολογούμαι για την ταλαιπωρία που θα προκαλέσει αυτό στον κόσμο που προγραμμάτισε το Σαββατοκύριακο του και επιφυλάσσομαι για μια επόμενη φορά», έγραψε η Άννα Βίσση στο instagram.

Δυσάρεστα νέα για την Άννα Βίσση