«Με τεράστια χαρά σας ανακοινώνω...» - Μεγάλωσε η οικογένεια του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού

Η ανάρτηση με τα ευχάριστα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / rafaela_psarrou
Instagram / rafaela_psarrou

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι αναντίρρητα ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού, οι οποίοι είναι παντρεμένοι 10 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο πανέμορφα παιδάκια, την Καλλιόπη και τον Φίλιππο (δείτε εδώ πόσα χρόνια έχουν διαφορά).

Πρόσφατα, η Ραφαέλα μίλησε για την ζωή της δίπλα στον Γιώργο Καράβα, την σχέση τους, αλλά και τα δυο τους παιδιά, στην κάμερα της εκπομπής BreakFastStar.

«Για να ζηλέψεις κάποιον θα πρέπει να σου δώσει το δικαίωμα. Θα ζήλευα αν έβλεπα τον άντρα μου να κοιτάει αυτός μια γυναίκα, όχι να τον κοιτάνε οι γυναίκες», ανέφερε αρχικά. «Είμαστε δέκα χρόνια μαζί, πάντα βρίσκουμε χρόνο, είτε για ένα ταξιδάκι μικρό, είτε οι δυο μας με τους φίλους μας, έχουμε δύο παιδιά, αλλά έχουμε και το μεταξύ μας που πρέπει να φροντίσουμε», είπε για την σχέση τους.

Μιλώντας για την μητρότητα και τον ερχομό του γιου της, Φίλιππου είπε: «Όταν έκανα τον Φίλιππο ήμουν 20 χρονών, από επιλογή ήθελα να το κάνω. Όταν έκανα το παιδί ζορίστηκα πολύ, έχασα τελείως τα κέντρα μου, δεν ήξερα τι με περιμένει. Ο Γιώργος δεν μπόρεσε εκείνη την στιγμή να το δει εξαρχής γιατί άλλαξε και εκείνου η ζωή. Ήταν ένα σημείο που ήθελε βοήθεια».

Νέο μέλος στην οικογένεια Ψαρρού - Καράβα

Μάλιστα, η Ραφαέλα έκανε γνωστά πριν μερικές μέρες μερικά πολύ ευχάριστα νέα. Συγκεκριμένα, προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram και σύστησε στους διαδικτυακούς της φίλους το νέο μέλος της οικογένειας.

Ο λόγος για ένα κουταβάκι, το οποίο ονομάζεται Freyia!

«Με τεράστια χαρά,όχι απλά μεγάλη σας ανακοινώνω το νέο μέλος της οικογένειας Καράβα. Η Freyia είναι το νέο μας μωρό !! Και φυσικά η Troufa είναι το καλύτερο σκυλί γιατί την έχει υποδεχθεί με αγκαλιές και φιλάκια !! Πως σας φαίνονται ; Αλήθεια εγώ έχω πεθαίνει», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ραφαέλα Ψαρρού.