Ήταν από τους πρώτους που το έμαθαν - Η ιδιαίτερη τοποθεσία που η Μαλέσκου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Το μάθαμε μετά από καιρό...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η εγκυμοσύνη της Ιωάννας Μαλέσκου ανακοινώθηκε από την ίδια, σε κάθε περίπτωση όμως ήταν μια είδηση, που έπεσε σα ''βόμβα'' στα μέσα, αφού κανείς δεν είχε αντιληφθεί, πως η αποχή της από την τηλεόραση συνδεόταν με κάτι τέτοιο.

Η παρουσιάστρια έκανε μια πολύ γλυκιά ανάρτηση στο instagram, με την οποία έμαθε όλος ο κόσμος, πως σε λίγο καιρό - με το καλό - θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα και έτσι στη συνέχεια είδαμε πολλούς να αποκαλύπτουν, πως το ήξεραν (η έκκληση της Μαλέσκου στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της).

Ένας εξ αυτών ήταν και ο συνεργάτης της Μαλέσκου στο Love it, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος διατηρεί πολύ στενές σχέσεις μαζί της και μάλιστα ήταν από τους πρώτους, που έμαθαν τα ευχάριστα.

Τώρα λοιπόν: "φτου ξελευτερία" που λέει ο λόγος! Μπορεί "να βγει, να φωνάξει, να το πει" κι οι υπόλοιποι να μην "φέρουμε" το μυστικό. Έγινε το outing!

Τώρα εξηγούνται και πολλά και δίνονται και πολλές απαντήσεις σε διάφορα ζητήματα, επαγγελματικά και άλλα... Χαίρομαι πολύ για εκείνη. Χαίρομαι για κάθε καλό που της ή θα της προκύπτει.

Γιατί η Ιωάννα σε επίπεδο γενικό είναι ένα υπέροχο και φωτεινό πλάσμα αλλά σε επίπεδο προσωπικό είναι και ένα από τα ωραιότερα πράγματα που προέκυψαν στην ζωή μου τα τελευταία δύο χρόνια. Μεγαλώνοντας δεν κάνεις εύκολα φίλους. Και όταν κάνεις, σημαίνει ότι είναι φίλοι αληθινοί. Ιωάννα, Κωνσταντίνε, μέσα από την καρδιά μου οι πιο αγαπησιάρικες ευχές», είχε γράψει χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος Ιωάννα Μαλέσκου

Μέσα από νέες δηλώσεις του Γιαννόπουλου στο Happy day την Παρασκευή 27/1 έγινε γνωστός ο τρόπος, που η Ιωάννα μοιράστηκε μαζί του την εγκυμοσύνη της, αλλά και το σημείο της αποκάλυψης.

Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Μαλέσκου

«Πίναμε καφέ εδώ 5 μήνες πριν, το Σεπτέμβρη τέλος πάντων και μου το ομολόγησε», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την εγκυμοσύνη της Μαλέσκου.