«Βοήθησε με, σε χρειάζομαι» - Η έκκληση της Μαλέσκου στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Μαλέσκου βιώνει μία πρωτόγνωρη και παράλληλα πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, αφού εδώ και 5 μήνες είναι έγκυος, κάτι που αποφάσισε να ανακοινώσει στο κοινό της με μία ανάρτηση στο Instagram λίγο μετά την αλλαγή του έτους (δείτε εδώ τις φωτογραφίες με τις οποίες έκρυβε πως είναι έγκυος).

Μαζί λοιπόν με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Δανιά σε πολύ λίγο καιρό θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι με το φύλο του μωρού να περιμένει για την ώρα άγνωστο.

«Δεν ήθελα να γίνω μαϊντανός, οπότε δεν είχα δείξει πολλά στοιχεία μου. Αυτή την ηρεμία που έχω τώρα μακάρι να μπορούσα να την είχα και νωρίτερα, θα ήμουν πολύ διαφορετική. Η προσωπική ζωή, η ηρεμία και όσο το προστατεύεις σου δίνει την ασφάλεια και τη χαρά να θέλεις να δημιουργήσεις.

Είναι δύσκολο όταν ο σύντροφός σου δεν είναι συνηθισμένος σε αυτόν τον βομβαρδισμό που υπέστη έντονα το προηγούμενο διάστημα. Απογοητεύτηκα από το πως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι. Δεν είναι καθόλου μακρινό το όνειρο να κάνω οικογένεια. Επειδή έχω μεγαλώσει σε μια υγιή οικογένεια, είναι το πρότυπο μου. Ασφαλώς θέλω πάρα πολύ να μεγαλώσω την οικογένεια μου. Έχω ωριμάσει και προκύπτει και από τον άνθρωπο με τον οποίο βρίσκεσαι σε σχέση», είχε πει η Μαλέσκου για τη σχέση της.

Για την ώρα η παρουσιάστρια κάνει αναρτήσεις από την καθημερινότητα της στο instagram με καμία ωστόσο να μην είναι τόσο συγκινητική όσο εκείνη, με την οποία έκανε γνωστό, πως θα γίνει μανούλα!

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας.

Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!».

Ιωάννα Μαλέσκου

Η έκκληση της Ιωάννας Μαλέσκου

Μέσα από από τα νέα post της Μαλέσκου στο instagram βλέπουμε από τη μία με τι τρέφεται κατά την εγκυμοσύνη (δείτε εδώ) και από την άλλη τη γυμναστική, που ακολουθεί, καθώς πρόκειται για μια γυναίκα πολύ αθλητική.

«Τι σκέφτομαι κατά τη διάρκεια του μαθήματος. “Αγαπητό μου σώμα, θυμήσου πόσο σε φρόντιζα και βοήθησέ με και εσύ στο εξής. Σε χρειάζομαι”», έγραψε στην ανάρτησή της η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ιωάννα Μαλέσκου
Ιωάννα Μαλέσκου - Instagram