Κούκλος, ψηλός και σύντομα "κόμης" - Αυτός είναι ο σύντροφος της κόρης του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, Μαρία Ολυμπίας

Τι συνέβη κατά την γνωριμία του με τους γονείς της καλής του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ήταν το πιο σημαντικό θέμα των τελευταίων ημερών, ωστόσο μιας που έχουν περάσει ημέρες, η κατάσταση έχει αρχίσει να ηρεμεί και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μπορούν πλέον να πενθήσουν χωρίς εμπόδια και υποχρεώσεις.

Υπάρχει, όμως, κάτι που αξίζει να σημειωθεί. Η εγγονή του πρώην βασιλιά, Μαρία Ολυμία, κόρη του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, πέρα από το γεγονός πως είχε κλέψει τις εντυπώσεις κατά την εξόδιο ακολουθία (δείτε εδώ το φόρεμα που είχε επιλέξει), έχει έρθει στο προσκήνιο λόγω της σχέσης της.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Μαρία - Ολυμπίας, κόρης του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ

Η κατάξανθη νεαρή είναι φουλ ερωτευμένη και ο σύντροφός της δεν είναι ένας απλός άντρας, αντιθέτως πρόκειται για τον Πέρεγκριν Πίρσον, της αριστοκρατικής οικογένειας που ασχολείται με το real estate, ο οποίος σύντομα θα λάβει τον τίτλο του "κόμη" Cowday. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια και η φλόγα του έρωτά τους δεν φαίνεται να έχει σβήσει ούτε λεπτό, αν και προς το παρόν δεν δείχνουν να έχουν διάθεση να επισημοποιήσουν περαιτέρω τη σχέση τους.

«Ο Πέρεγκριν έχει γνωρίσει όλη την οικογένεια της Ολυμπίας και όλοι τον αγαπούν. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται πιο επίσημα», αναφέρει μάλιστα πηγή από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αντίδραση των γονιών της στην πρώτη γνωριμία τους μαζί τους ήταν πολύ θετική και φαίνεται να τον συμπάθησαν αρκετά, εφόσον αναγνωρίζουν πως κάνει την κόρη τους ευτυχισμένη (δείτε εδώ την αμύθητη περιουσία των γονιών της που μια μέρα θα γίνει δική της).

Το περασμένο καλοκαίρι, άλλωστε, έκαναν όλοι μαζί διακοπές στην Ελλάδα, ενώ εκείνος τη συνόδευσε στον γάμο του θείου της, πρίγκιπα Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ που έγινε στη μητρόπολη Αθηνών το φθινόπωρο του 2021.

Μία από τις πρώτες φορές που είδαμε το ζευγάρι μαζί ήταν στον γάμο της Paris Hilton, όπου και παρευρέθηκε η Μαρία Ολυμπία, συνοδευόμενη από εκείνον.

Τότε είχε δημοσιεύσει και φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποζάροντας χαμογελαστή στο πλευρό του. Στην αρχή της σχέσης τους, προσπαθούσαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της διασημότητας, όμως πλέον κυκλοφορούν και επίσημα μαζί και δεν φοβούνται να δείξουν τα συναισθήματά τους ο ένας για τον άλλο δημόσια.

Μαρία Ολυμπία σύντροφος
Instagram / Μαρία Ολυμπία