«Με βρίζει και την έχω βάλει μέσα στο σπίτι μου...» - Η Καινούργιου ξεφτίλισε γνωστή παρουσιάστρια στον αέρα του Super Κατερίνα

Έχουν συνεργαστεί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Με βρίζει και την έχω βάλει μέσα στο σπίτι μου...» - Η Καινούργιου ξεφτίλισε γνωστή παρουσιάστρια στον αέρα του Super Κατερίνα

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε να ανοίγουν στόματα σχετικά με συνεργάτες του παρελθόντος από το χώρο της τηλεόρασης, που αν και συνεργάστηκαν κάποτε αρμονικά πλέον δεν έχουν και τις καλύτερες επαφές.

Αρχικά έγινε γνωστή η ρήξη ανάμεσα στη σχέση του Μουτσινά με τον Αρναούτογλου (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη) και στη συνέχεια είδαμε την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει το δικό της σχετικό, ξέσπασμα.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 27/1 μέσα από το Super Κατερίνα η παρουσιάστρια εξοργίστηκε σχετικά με πρώην συνεργάτιδα ης, η οποία βγαίνει και μιλάει για εκείνη με τα χειρότερα.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για πρώην συνεργάτιδά της

«Γύρνα λίγα χρόνια πίσω στις δικές μας εκπομπές.Δεν θυμάσαι πρώην συνεργάτιδα, πώς της έχω φερθεί, πόσο την έχουμε στηρίξει με τον Θέμη, πόσα έχουμε κάνει όλοι γι’ αυτήν και τώρα βγαίνει στο tik tok και μας βρίζει χυδαία, ειδικά εμένα με τα χειρότερα λόγια; Που την έχω βάλει μέσα στο σπίτι μου, ξέρει την οικογένειά μου, τη μαμά μου. Δεν βγάζεις άκρη με τους ανθρώπους», είπε όλο παράπονο η Κατερίνα Καινούργιου.

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να μην ονομάτισε τη γυναίκα, στην οποία αναφέρθηκε ωστόσο, πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει βίντεο στο Tik Tok με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα να ''κράζει'' ανεπανόρθωτα την Καινούργιου, το οποίο στη συνέχεια κατέβηκε, αλλά έλεγε χαρακτηριστικά:

«Το ότι κάθεται στη θέση της παρουσιάστριας, που για εμένα είναι μια κακή παρουσιάστρια και κακή συνεργάτιδα, δείχνει ότι μόνο χαζή δεν είναι», είπε αρχικά η Τζωρτζέλα Κόσιαβα ενώ μάλιστα έκανε λόγο για «είλωτες», εξηγώντας πως την εποχή που δούλευε μαζί της «ήμασταν μια μικρή ομάδα που δουλεύαμε από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές επιτυχίες που έχει κάνει η Κατερίνα Καινούργιου όλα αυτά τα χρόνια: «Η Καινούργιου έχει έναν Θέμη Μάλλη (σ.σ.: τον αρχισυντάκτη των εκπομπών της), ο οποίος αν αύριο δεν βρίσκεται στον χώρο, δεν ξέρει αν θα βρει κάποιον άλλον να τη φτιάχνει όπως την έφτιαξε.

«Έχει ομάδα δυνατή πάντα από πίσω της, που δουλεύουν σαν τους είλωτες και τελείωσε η ιστορία. Γιατί πρέπει τα πράγματα να τα λέμε με το όνομά τους Η επιτυχία για εμένα είναι στην αρχισυνταξία και την ομαδάρα», κατέληξε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.