«Πέθανε και το έμαθα...» - Σοκάρει η Σάσα Μπάστα για τον θάνατο του πατέρα της

«Ακούς συχνά ότι χωρίζω...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πέθανε και το έμαθα...» - Σοκάρει η Σάσα Μπάστα για τον θάνατο του πατέρα της

Η Σάσα Μπάστα είναι μία γυναίκα που έχει περάσει πολλά. Τελευταία φορά που την είδαμε στο "γυαλί" ήταν στην Φάρμα, ωστόσο από τότε παραχωρεί μόνο συνεντεύξεις και δεν φαίνεται να επιθυμεί να ξαναβρεθεί σε κάποιο σόου. Πρόσφατα, έγινε γνωστή η κατάσταση της σχέσης της με τον Δημήτρη Κουσαθανά μετά τις φήμες χωρισμού, ενώ η ίδια μίλησε και στο youweekly, αποκαλύπτοντας την αλήθεια για το δεύτερο παιδί της.

Την Παρασκευή 27/1, μίλησε στην κάμερα του MEGA και συγκεκριμένα της εκπομπής Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε σε ένα εντελώς διαφορετικό θέμα, που την έχει στιγματίσει και ακόμη το σκέφτεται παρόλο που οι σχέσεις της με αυτό το πρόσωπο για το οποίο μιλά δεν ήταν οι καλύτερες. Πρόκειται για τον θάνατο του πατέρα της για τον οποίο πληροφορήθηκε μήνες μετά.

Άκρως αποκαλυπτική η Σάσα Μπάστα

«Όταν είχα πάει στη «Φάρμα», η κόρη μου έλεγε ότι είμαι σε ένα “κουτί με τα ζωάκια”. Άκουσα ότι είχα παρένθετη μητέρα, ότι είναι ντροπή μου, που δεν πήρα 20 κιλά. Πήρα 5,5 κιλά στην εγκυμοσύνη», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Ακούς συχνά ότι χωρίζω, το έχω συνηθίσει και πριν παντρευτώ άκουγα ότι παντρεύομαι. Στον άνδρα μου δεν αρέσει η δημοσιότητα, εγώ ξέρω το παιχνίδι πως είναι και μπορώ να το φέρω στα μέτρα, απλά δεν θέλω».

Για την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη ανέφερε: «Ο Θέμος λείπει πολύ, με στήριζε και πίσω από τις κάμερες, υπήρχε μια οικογένεια από πίσω».

Για τις πλαστικές επεμβάσεις και για τα ακριβοπληρωμένα εξώφυλλα που έχει κάνει, δήλωσε: «Αν μιλάω για τις πλαστικές μου; Όχι, έτσι γεννήθηκα με τσίμπησε μέλισσα. Για το πιο ακριβοπληρωμένο μου εξώφυλλο πήρα 22.000 ευρώ, το είδε στο Χονγκ Κονγκ ο πατέρας μου. Επαφές με τον πατέρα μου είχα για τα τυπικά. Πέθανε και το έμαθα 2 μήνες μετά, με πήραν για να πληρώσω τα διαδικαστικά».

«Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό! Η κόρη μου είναι σχεδόν κάθε Κυριακή στην εκκλησία .Όταν γέννησα είπα «Θεέ μου να μην πονέσω» και γέννησα σε 10 λεπτά», κατέληξε.