«Ήμουν σε συζητήσεις που τον "έθαβαν" και έλεγα...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Καστάνη για τον Μάρκο Σεφερλή

«Τον θεωρώ τον μεγαλύτερο...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήμουν σε συζητήσεις που τον

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και τον Θανάση Πάτρα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 27/1 η Ελένη Καστάνη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή και τις τρικλοποδιές που έχει δεχθεί η ίδια στην δουλειά της.

Όσον αφορά τον γιο της, δήλωσε πως είναι η μαμά που πίστευε ότι θα γίνει, ενώ της δίνουν συγχαρητήρια για τον γιο της ενώ μάλιστα αναφέρθηκε και στο πέρασμά της από την εκπομπή Breakfast at star. Η ίδια είχε συγκεκριμένα αναλάβει μια ενότητα που αφορά σε σχέσεις όπου η ίδια θα μάλιστα είχε έναν ρόλο που συμβούλευε μαζί με κάποιους ειδικούς την κάθε περίσταση.

Ωστόσο, πριν μερικές μέρες αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της στην εκπομπή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ποιος σκέφτηκε να φωνάξετε εμένα γι’ αυτό το πράγμα;. Πάρα πολλές φορές μου είχε γίνει πρόταση, αλλά είχα και δεύτερες σκέψεις. Εδώ δεν είχα. Χαίρομαι για το ωραίο ταξίδι. Σας αγαπώ όλους, σας εύχομαι καλή συνέχεια» (δείτε εδώ το βίντεο με την συγκίνησή της).

Μάλιστα, αποκάλυψε πως δεν ζητάει ποτέ δουλειά, κάτι που χαρακτηρίζει ως πρόβλημα, ενώ φέτος δεν είχε καμία πρόταση για σίριαλ.

Οι δηλώσεις της Ελένης Καστάνη

«Το ταλέντο του Μάρκου Σεφερλή το αναγνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια. Ήμουν σε συζητήσεις που τον «έθαβαν» και έλεγα θα φύγω. Θεωρώ τον Μάρκο Σεφερλή τον μεγαλύτερο λαϊκό κωμικό που έχει η Ελλάδα. Δεν θα παριστάνω εγώ την αστυνομία του θεάτρου, όπως για τον Γιώργο Αγγελόπουλο», δήλωσε.

Αναφορικά με το πρωινό του Star αποκάλυψε πως δεν της λείπει, γιατί κουραζόταν πολύ, ενώ το συμβόλαιό της ήταν μέχρι τον Δεκέμβριο. «Την Μπέσσυ Αργυράκη δεν την γνωρίζω προσωπικά. Την είδα όταν είχαμε πάει μαζί για δοκιμαστικό για το πρωινό του Star».

«Έχω φάει πόλεμο στη δουλειά και τρικλοποδιές. Τα πολύ δραματικά τα ξεχνάω», κατέληξε η ηθοποιός.