«Είχα δεύτερες σκέψεις και...» - Βγήκε στο Breakfast at Star και ανακοίνωσε πως αποχωρεί

Συγκινημένοι όλοι στο σημερινό πλατό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είχα δεύτερες σκέψεις και...» - Βγήκε στο Breakfast at Star και ανακοίνωσε πως αποχωρεί

Την αποχώρησή της από το Breakfast@Star ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής (30/12) μια συνεργάτιδα της εκπομπής, η οποία όπως αποκάλυψε δεν θα βρίσκεται στο πλατό από την νέα χρονιά, με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου να την αποχαιρετούν συγκινημένοι στον αέρα της εκπομπής.

Όπως ειπώθηκε, η συμφωνία ήταν εξ’ αρχής μέχρι το τέλος του έτους, καθώς από τη νέα χρονιά η ίδια θα βρίσκεται στο θέατρο και έχει ήδη μάλιστα ξεκινήσει πρόβες.

«Ποιος σκέφτηκε να φωνάξετε εμένα γι’ αυτό το πράγμα;. Πάρα πολλές φορές μου είχε γίνει πρόταση, αλλά είχα και δεύτερες σκέψεις. Εδώ δεν είχα. Χαίρομαι για το ωραίο ταξίδι. Σας αγαπώ όλους, σας εύχομαι καλή συνέχεια» είπε, μεταξύ άλλων, η συνεργάτιδα της εκπομπής, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της.

Ο λόγος για την Ελένη Καστάνη, η οποία είχε συγκεκριμένα αναλάβει μια ενότητα που αφορά σε σχέσεις όπου η ίδια θα μάλιστα είχε έναν ρόλο που συμβούλευε μαζί με κάποιους ειδικούς την κάθε περίσταση. Επίσης, πριν λίγο καιρό βρισκόταν εκτός εκπομπής, λόγω μιας περιπέτειας με την υγεία της.

Εκτός Breakfast at star η Ελένη Καστάνη

Η ηθοποιός μάλιστα πριν μερικές μέρες δεν δίστασε να δείξει ξανά την συγκίνησή της στον αέρα της εκπομπής, λόγω της συνέντευξης του Μιχάλη Ρέππα που προβλήθηκε στον αέρα, αφού πρόκειται για ένα πρόσωπο που αγαπάει και εκτιμάει πολύ, καθώς γνωρίζονται πολλά χρόνια. Η ηθοποιός μάλιστα, ξέσπασε σε κλάματα, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Πάντα τον θαύμαζα και τον θαυμάζω! Είναι η μισή μου ζωή, τα νιάτα μας. Και πόσο χαίρομαι που είναι τόσο σπουδαίος κι έχει γίνει πραγματικά αυτό που πιστεύαμε σαν παρέα ότι θα γίνει, πολύ μεγάλος. Είναι ένας διανοούμενος του θεάτρου. Του αξίζουν όλα αυτά που έχει πετύχε. Είμαστε ένα ζωντανό παράδειγμα πώς μπορεί κάποιος να πετύχει στη δουλειά του μόνο με αγώνα» (δείτε εδώ το βίντεο).