«Θέλεις να πεις τι έλεγες για την Έλλη Κοκκίνου;» - Αμηχανία στο πλατό του "Ποιος είναι πρωινιάτικα" με τον Μακαλιά & την Μαγγίρα

«Πετάξατε έξω την Καίτη Γαρμπή»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θέλεις να πεις τι έλεγες για την Έλλη Κοκκίνου;» - Αμηχανία στο πλατό του

Ο Δημήτρης Μακαλιάς είναι παντρεμένος με την Αντιγόνη Ψυχράμη εδώ και αρκετά χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, για τα οποία "λιώνουν" (δείτε εδώ τι συνέβη στον 2ο τοκετό). Παρόλα αυτά, ο ηθοποιός και πανελίστας της εκπομπής του OPEN, Ποιος είναι Πρωινιάτικα, το πρωί της Παρασκευής 27/1 εκτέθηκε εξαιτίας της Μπέττυς Μαγγίρα, στον αέρα, καθώς φαίνεται πως ο ίδιος ενθουσιάστηκε υπερβολικά πολύ με μία άλλη γυναίκα.

Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου, την οποία σχολίαζε σε όλη τη διάρκεια που παρουσιαζόταν το βίντεο με τις δηλώσεις της στο πλατό, με την παρουσιάστρια να μη μπορεί να συγκρατηθεί στη συνέχεια, "ξεμπροστιάζοντάς τον". Εκείνος προσπάθησε να το μαζέψει και με όσο πιο ωραίο τρόπο μπορέσουν εξέφρασε την άποψή του για την συγκεκριμένη τραγουδίστρια.

"Κόλαφος" ο Δημήτρης Μακαλιάς για την Έλλη Κοκκίνου

«Θέλεις να πεις τι έλεγες για την Έλλη Κοκκίνου την ώρα που τη βλέπαμε;» τον ρώτησε περιπαικτικά η Μπέττυ Μαγγίρα, με τον ίδιο να απαντά: «Θα το πω, δεν είπα κάτι κακό. Μου αρέσει πάρα πολύ, τη βρίσκω πάρα πολύ ελκυστική. Ό,τι και να πει ό,τι και να κάνει αυτό το κορίτσι έχει ένα φως επάνω της. Είναι πάρα πολύ γλυκιά, πάρα πολύ σέξι».

«Ήταν κριτής στο YFSF, όταν ήμουν εγώ. Υπέρλαμπρη, φοβερή, έχει πάρα πολύ χιούμορ της ταιριάζει το σόου» πρόσθεσε αμέσως μετά, ενώ η παρουσιάστρια συνέχισε: «Είναι πάρα πολύ κουλ, ξέρει τι θέλει, ξέρει ποια είναι, δεν κρύβεται».

«Για να κάνεις κριτική επιτροπή θέλει κι ένα ταλέντο, να καταλαβαίνεις ότι κάνεις τηλεόραση εκείνη την ώρα. Η Έλλη το ‘χει αυτό», είπε έπειτα ο Δημήτρης Μακαλιάς, με τη ίδια να αναφέρει ότι θα την έβλεπε άνετα στο J2US.

«Και τι κάνατε τώρα; Πετάξατε έξω την Καίτη Γαρμπή, αυτό κάνατε;», απάντησε τότε με χιούμορ ο Δημήτρης Μακαλιάς (δείτε εδώ την απάντηση της Γαρμπή για την πιθανή συνεργασία τους).