«Ψυχοπλακώθηκα και...» - Η αποκάλυψη της Αναστασίας Τσιλιμπίου για τη σοκαριστική σκηνή βιασμού της στη σειρά Αυτή η Νύχτα Μένει

«Σκεφτείτε πόσο άσχημο θα είναι για έναν άνθρωπο που πραγματικά το βιώνει αυτό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ψυχοπλακώθηκα και...» - Η αποκάλυψη της Αναστασίας Τσιλιμπίου για τη σοκαριστική σκηνή βιασμού της στη σειρά Αυτή η Νύχτα Μένει

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 27/1 η Αναστασία Τσιλιμπίου. Η καλλονή ηθοποιός φέτος συμμετέχει στη σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει» (δείτε εδώ τις αποψινές καθηλωτικές εξελίξεις) για αυτό και μίλησε για τα φώτα της δημοσιότητας, που μπήκαν πολύ νωρίς στη ζωή της, αλλά και την εμπειρία της από τον χώρο της υποκριτικής.

Φυσικά, κατά την διάρκεια της συζήτησης, ρωτήθηκε για την επίμαχη σκηνή του βιασμού που γύρισε στη σειρά του ALPHA. Συγκεκριμένα, ο Μίλτος, στο επεισόδιο της Παρασκευής 20/1, πλησίασε την Μυρτώ δήθεν για να την βοηθήσει, αλλά εν τέλει της την έπεσε και προσπάθησε να την βιάσει μέσα στο αμάξι του. Εκείνη κατάφερε να βγει από αυτό, αλλά εκείνος την κυνήγησε και εν τέλει κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε. Η εικόνα της νεαρής να κλαίει και να φωνάζει, τους άφησε όλους άναυδους.

Οι δηλώσεις της Αναστασίας Τσιλιμπίου για την σειρά Αυτή η νύχτα μένει

«Τους γονείς μου τους είχα δίπλα μου από μικρή και με βοήθησε αυτό σίγουρα να μην… ξεφύγω. Ήμουν πολύ χαμηλών τόνων στο σχολείο, δεν έδινα δικαίωμα και είχα φυσιολογικό περίγυρο. Μετά όταν τελείωσε το σχολείο, αρχίσαμε να συζητάμε για αυτό. Για τη Μυρτώ είναι ένα τεράστιο σοκ. Δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί, κλείνεται στον εαυτό της και τους διώχνει όλους από γύρω της. Ευτυχώς χθες άνοιξε την καρδιά της.

Σαν Αναστασία ό,τι και να πω δε μπορώ να φτάσω αυτό που θα βιώσει ένα θύμα στ’ αλήθεια. Εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς, έχω τους συναδέλφους μου να με βοηθάνε σε αυτό. Εγώ γυρίζοντας αυτή τη σκηνή ψυχοπλακώθηκα και στεναχωρήθηκα. Σκεφτείτε πόσο άσχημο θα είναι για έναν άνθρωπο που πραγματικά το βιώνει αυτό.

Ήταν όλες οι σκηνές ιδιαίτερα δυνατές και δυσάρεστες και μάλιστα μου αρέσει που προβάλλονται αυτά και μιλάμε για αυτά. Όσο έψαξα κι έκανα έρευνα για τον ρόλο, είναι τόσα πολλά τα θύματα, είναι 237.000 τον χρόνο, σχεδόν ένα κάθε δύο λεπτά. Κι αυτό σε κάνει να νιώθεις πολύ μικρός», είπε χαρακτηριστικά η Αναστασία Τσιλιμπίου.