Αυτή η νύχτα μένει (27/1): «Θα φτύσει τοι γάλα, που βύζαξε!» - Ο Βαρδάρης ετοιμάζει αιματηρό σκηνικό

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (27/1): «Θα φτύσει τοι γάλα, που βύζαξε!» - Ο Βαρδάρης ετοιμάζει αιματηρό σκηνικό

Τα πάνω κάτω θα δούμε στο σημερινό (27/1) επεισόδιο της σειράς Αυτή η νύχτα μένει, καθώς ο Στρατής αποφασίζει σιγά σιγά να σπάσει τη σιωπή του και να κάνει αποκαλύψεις, που δε θα αρέσουν σε πολλούς (δείτε εδώ, πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (271) εξελίξεις στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει

Ο Γιώργης είναι αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα για να μη φύγει η Νίτσα από το Αγρίνιο, ενώ ο Στέλιος χάνει τον κόσμο από τα πόδια του μαθαίνοντας την αλήθεια από την Αγλαΐα. Ο καλοδιάθετος, μετά από καιρό, Χρήστος παγώνει όταν αντικρίζει τη Φωτεινή με τη βαλίτσα της στο χέρι: «Φεύγω, δεν θέλω άλλο να ζω σ’ αυτό το σπίτι και μέσα στα ψέματα. Φτάνει πια», του λέει και φεύγει, αλλά κανείς δεν ξέρει πού πάει.

Ο Χρήστος τα χάνει και θεωρώντας υπαίτιο τον Αλέξανδρο τον βάζει στο στόχαστρο, ενώ η Βρεττώ θα περάσει δύσκολες στιγμές απέναντι στην Εύη. Ο Τάσος κοιτάζοντας τη Μαρία βρίσκεται αντιμέτωπος με τον εαυτό του. Ο Στέλιος αναζητά σανίδα σωτηρίας και, καθώς η Αγλαΐα αρνείται να του την προσφέρει, θα καταφύγει στο συρτάρι με το περίστροφό του κάνοντας απόπειρα αυτοκτονίας.

Ανατριχίλα με την σκηνή του βιασμού της Μυρτώς από τον Μίλτο

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός πως πεθαίνει ο Βαγγέλης και θα βρεθεί η ευκαιρία να φορτωθεί ο φόνος του σε κάποιον που κανείς δεν περιμένει. Μέχρι, ωστόσο, να φτάσει εκεί η πλοκή, συνέβη κάτι ακόμη που έκανε τον κόσμο να ανατριχιάσει και να ξεσπάσει.

Ο Μίλτος, στο επεισόδιο της Παρασκευής 20/1, πλησίασε την Μυρτώ δήθεν για να την βοηθήσει, αλλά εν τέλει της την έπεσε και προσπάθησε να την βιάσει μέσα στο αμάξι του. Εκείνη κατάφερε να βγει από αυτό, αλλά εκείνος την κυνήγησε και εν τέλει κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε. Η εικόνα της νεαρής να κλαίει και να φωνάζει, τους άφησε όλους άναυδους.