«Κατάφερα και έχασα 40 κιλά...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη του Ιβάν Σβιτάλιο για την προσωπική του ζωή

Πως το πήρε απόφαση;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Κατάφερα και έχασα 40 κιλά...»  - Η σοκαριστική αποκάλυψη του Ιβάν Σβιτάλιο για την προσωπική του ζωή

Μια νέα και αποκαλυπτική για το παρελθόν και το μέλλον του συνέντευξη παραχώρησε στο Mega Καλημέρα ο Ιβάν Σβιτάλιο, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 27/1.

Ο ηθοποιός - χορευτής μίλησε πολύ ειλικρινά για την αρχή της καριέρας του με το χορό, καθώς όταν ήταν ακόμα μαθητής βίωσε bullying επειδή εκείνη την εποχή δεν ήταν τόσο διαδεδομένο το άθλημα.

Όταν ήμουν μικρός μου έκαναν μπούλινγκ τα μεγαλύτερα παιδιά και μου έλεγαν πως ο χορός δεν είναι ανδρικός. Τον πατέρα μου δεν τον έζησα, για 20 χρόνια δεν είχαμε επαφές (δείτε εδώ τι είχε εξομολογηθεί για τον θάνατό του). Όταν είχα κλειστεί στον εαυτό μου ήταν ένα μάθημα για μένα, αυτοβούλως μπήκα στην αυτοκαταστροφή. Είχα πάρει πολλά κιλά, είχα ακινητοποιηθεί, σταμάτησα να χορεύω, κατανάλωνα πολύ αλκοόλ», είχε πει χαρακτηριστικά ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Ανάμεσα λοιπόν στα πολύ ενδιαφέροντα κομμάτια της ζωής του, που μοιράστηκε ο Ιβάν είχε να κάνει με τις δυσκολίες, που έχει περάσει καθώς από την αυτοκαταστροφή, όπως είχε πει, βγήκε στο φως και στην αλλαγή αυτή οφείλεται και η μεγάλη απώλεια των κιλών του.

Η αποκάλυψη του Ιβάν Σβιτάλιο για την απώλεια των κιλών του

«Είναι σπάνιο στις μέρες μας, ένα ζευγάρι να ξεπερνάει τους εγωισμούς του και να στηρίζει ο ένας τον άλλον, και η γυναίκα μου το έκανε. Κατάφερα και έχασα 40 κιλά, μέσα σε 2 χρόνια», είπε ο Ιβάν Σβιτάλιο.