Αγνώριστη η Δούκισσα Νομικού - Η εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της μετά από χρόνια

Της πάει πολύ!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Doukissa Nomikou
Instagram / Doukissa Nomikou

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Δούκισσα Νομικού, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά και την δουλειά της. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που συμβουλεύει τις followers της για το πως να περιποιούνται τον εαυτό τους, δίνοντας μερικά tips (δείτε εδώ πόσα κιλά ζυγίζει).

«Τα μαλλιά μου τα περιποιούμαι καθημερινά! Βάζω λαδάκια, μάσκες και αποφεύγω να τα ταλαιπωρώ με το σίδερο ή την πρέσα, όταν δεν χρειάζεται. Το ξανθό χρώμα μπορεί να καταστρέψει τα μαλλιά εάν δεν τα φροντίσεις σωστά. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να κάνω ανταύγειες αλλά μόνο βαφή στη ρίζα, χωρίς ντεκαπάζ!», έχει πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της μιλώντας για το πώς διατηρεί τη λάμψη στα μαλλιά της.

Ωστόσο, η ίδια σπανίως προχωρά σε αλλαγές στην εμφάνιση της μιας και εδώ και αρκετά χρόνια διατηρεί το ίδιο «ύφος» στο στιλ των μαλλιών της, δηλαδή ξανθό και μακρύ.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Δούκισσας Νομικού

Παρόλα αυτά, αυτή τη φορά η Δούκισσα Νομικού έκανε την πιο ανατρεπτική αλλαγή και της πάει ομολογουμένως πολύ! Συγκεκριμένα, η λαμπερή παρουσιάστρια μοιράστηκε μερικές πρώτες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποθεώθηκε από τους followers της, οι οποίοι βρήκαν εξαιρετική την αλλαγή που έκανε.

Συγκεκριμένα, όπως είδαμε, έκοψε αφέλειες και είναι μια κούκλα!

Η δίαιτα που ακολουθεί

Για εσάς, λοιπόν, που "ζηλεύετε" την σιλουέτα σας και θέλετε να αποκτήσετε την επίπεδη κοιλιά της και τα πόδια μοντέλου που έχει σας παρουσιάζουμε παρακάτω αναλυτικά τι τρώει στο πρωινό, το δεκατιανό αλλά και στα υπόλοιπα 3 γεύματα της ημέρας της γιατί όποιος ξέρει από σωστή διατροφή ξέρεις πως απαραιτήτως πρέπει να τρώμε τουλάχιστον 5 γεύματα την ημέρα σε διάστημα 3 ωρών!

  • Πρωινό: 1 ποτήρι ρόφημα με πρωτεΐνες.
  • Δεκατιανό: 1 τοστ και 1 φρούτο.
  • Μεσημεριανό: μια μερίδα κρέας ή ζυμαρικά ή ψάρι ή όσπρια, με συνοδεία σαλάτας.
  • Απογευματινό: 1 κούπα τσάι, και 1 μπάρα δημητριακών ή 1 γιαούρτι ή 1 φρούτο.
  • Βραδινό: 1 μερίδα φαγητό από τι μεσημέρι, με σαλάτα.