Ανέβηκε στη ζυγαριά η Δούκισσα - Το πραγματικό βάρος της Νομικού μετά τη γέννα 2 παιδιών

Το μοιράστηκε με τον κόσμο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ανέβηκε στη ζυγαριά η Δούκισσα - Το πραγματικό βάρος της Νομικού μετά τη γέννα 2 παιδιών

Η Δούκισσα Νομικού είναι γνωστό, πως ακόμα και αν έχει ακόμα το σώμα του μοντέλου, αφού αυτή ήταν η βασική της ιδιότητα όταν τη γνώρισε το κοινό, μετά από τη γέννηση δύο παιδιών διατηρεί το ίδιο κορμί.

Γενικότερα είναι γνωστό, πως η Δούκισσα αγαπάει τον υγιεινό τρόπο ζωής και συγκεκριμένα τη γυμναστική και τη καλή και ισορροπημένη διατροφή, κάτι που τη βοήθησε να επανέλθει και πολύ γρήγορα στα κιλά της μετά τις δύό εγκυμοσύνες (δείτε εδώ την ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της).

Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε τα κιλά της

Συγκεκριμένα μέσα από το instagram τη βλέπουμε να μοιράζεται με τις φίλες της tips και έτσι την Πέμπτη 26/1 έκανε ένα νέο Post, με το οποίο αποκάλυψε το βάρος της αυτή την περίοδο και μάλιστα έναν μήνα μετά τα Χριστούγεννα, που λίγο πολύ όλοι φάγαμε (δείτε εδώ το κόλπο για να μην ξεπερνάει τα 55 κιλά).

«Θα έγραφα 55 αλλά είπα να ζυγιστώ. Είμαι 57,5 λοιπόν. Μην σε νοιάζουν οι αριθμοί», έγραψε στην ανάρτησή της η Δούκισσα Νομικού.

Δούκισσα Νομικού

Ποια είναι όμως η δίαιτα που ακολούθησε για τα χάσει τα περιττά κιλά;

Σας έχουμε την «μυστική» δίαιτα της Δούκισσας Νομικού, με την οποία εξαφάνισε τα περιττά κιλά από το σώμα της. Η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι μία από τις πιο καλλίγραμμες υπάρξεις στο χώρο της ελληνικής showbiz και το έχει αποδείξεις από τις εμφανίσεις της και επί της πασαρέλας.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο δεν θέλει να στερείται τίποτα από το φαγητό της καθημερινά, ενώ ακόμα και στο παγωτό δε μπορεί να πει όχι, όπως είδαμε και σε μια πρόσφατη φωτογραφία της από τις γρήγορες διακοπές της στην Μύκονο.

Για εσάς, λοιπόν, που "ζηλεύετε" την σιλουέτα σας και θέλετε να αποκτήσετε την επίπεδη κοιλιά της και τα πόδια μοντέλου που έχει σας παρουσιάζουμε παρακάτω αναλυτικά τι τρώει στο πρωινό, το δεκατιανό αλλά και στα υπόλοιπα 3 γεύματα της ημέρας της γιατί όποιος ξέρει από σωστή διατροφή ξέρεις πως απαραιτήτως πρέπει να τρώμε τουλάχιστον 5 γεύματα την ημέρα σε διάστημα 3 ωρών!

Ιδού, λοιπόν! Ακολουθήστε την πιστά και... μας ευχαριστείτε αργότερα!

  • Πρωινό: 1 ποτήρι ρόφημα με πρωτεΐνες.
  • Δεκατιανό: 1 τοστ και 1 φρούτο.
  • Μεσημεριανό: μια μερίδα κρέας ή ζυμαρικά ή ψάρι ή όσπρια, με συνοδεία σαλάτας.
  • Απογευματινό: 1 κούπα τσάι, και 1 μπάρα δημητριακών ή 1 γιαούρτι ή 1 φρούτο.
  • Βραδινό: 1 μερίδα φαγητό από τι μεσημέρι, με σαλάτα.