«Ένας έρωτας θα με...»: Άκρως απκαλυπτική η Μαίρη Βυτινάρος για την προσωπική της ζωή

Όλα όσα είπε στο Πρωινό

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ένας έρωτας θα με...»: Άκρως απκαλυπτική η Μαίρη Βυτινάρος για την προσωπική της ζωή

Το πρωί της Παρασκευής (27/1) στην ενημερωτική εκπομπή «πρωινό» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Μαίρης Βυτινάρος. Το μοντέλο, που έγινε ευρέως γνωστή από την συμμετοχή της στο GNTM και την αγάπη που είχε στις κοπέλες (δείτε εδώ στιγμιότυπα) μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για την προσωπική της ζωή.

Η Μαίρη Βυτινάρος είναι γνωστή για το πανέμορφο και καλλίγραμμο κορμί της, αλλά και το τρομερά όμορφο πρόσωπο της, που μάγεψε τους τηλεθεατ6ές από την πρώτη της εμφάνιση στο ριάλιτι μόδας, μίλησε πρώτη φορά για τον λόγο που θα παρέμενε στην Ελλάδα.

Ο λόγος που θα έμενε η Μαίρη Βυτινάρος στην Ελλάδα

Ο λόγος για έναν.. έρωτα!

«Ήρθα στην Ελλάδα για το GNTM, ήρθα στο σπίτι μου, θα μπορούσα να μείνω μόνιμα. Το GNTM ήταν τέλεια εμπειρία για εμένα γιατί κάτι διαφορετικό για εμένα γιατί δεν ήξερα Ελληνικά καλά και τώρα θα πάρω δασκάλα να μάθω για να μείνω εδώ», είπε αρχικά η Μαίρη Βυτινάρος.

Και συνέχισε: «Ερωτεύτηκα με την Ελλάδα. Θα μπορούσε να με κρατήσει και ένας έρωτας εδώ».

Σχετικά με τον αν έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις, η Μαίρη Βυτινάρος αποκάλυψε: «Έχω τηλεοπτικές προτάσεις, δεν θέλω να πω κάτι ακόμα γιατί δεν θέλω να το ματιάσω».

Η πρώτη γυμνή φωτογράφιση της Μαίρης Βυτινάρος στο GNTM 5

Να υπενθυμίσουμε ότι η Mary Vitinaros με την Έλενα Γαλύφα είχαν προκαλέσει ένα "mini εγκεφαλικό" στις κοπέλες με την γυμνή φωτογράφηση τους σε μια πισίνα για τις ανάγκες της τότε φωτογράφησης. Θέλησαν δηλαδή να τους δείξουν ποζάροντας τι θα χρειαστεί να βγάλουν εις πέρας, με τις παίκτριες να σοκάρονται, μιας και έπρεπε να είναι σχεδόν γυμνές, προκειμένου να δώσουν το μήνυμα κατά του body shaming.

Τα κορίτσια στην αρχή πάγωσαν, ωστόσο ήταν έτοιμες να κάνουν την πρώτη τους γυμνή φωτογράφιση.