GNTM 5: Θύμισαν Χριστόφορο Κοτέντο - Οι coaches έβαλαν τα κορίτσια να πετάξουν τα ρούχα τους

Η ανατρεπτική δοκιμασία που τους έβαλαν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 5: Θύμισαν Χριστόφορο Κοτέντο - Οι coaches έβαλαν τα κορίτσια να πετάξουν τα ρούχα τους

Μπορεί χθες (28/11) τα κορίτσια του GNTM 5 να μη δίστασαν να φορέσουν στον Χρήστο Μπίρμπα ακόμα και φούστα με τακούνια, ωστόσο ο coach του παιχνιδιού, μαζί με τη Μαίρη Βιτίναρος, επισκέφθηκε και σήμερα (29/11) το σπίτι, με μία πολύ ιδιαίτερη δοκιμασία για τις 9 τελευταίες διαγωνιζόμενες.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους, πρότειναν στα κορίτσια να επιλέξουν ένα ρούχο από τη γκαρνταρόμπα τους, το οποίο, χωρίς δεύτερη σκέψη, θα μπορούσαν να… πετάξουν σε ένα κόσνεπτ που θύμισε ιδιαίτερα τα challenges που έκανε ο Χριστόφορος Κοτέντος στο Next Top Model του ANT1.

Το νέο challenge του GNTM 5

Μετά το πρώτο σοκ και αφού επέλεξε η κάθε μία το ρούχο που πάει για «πέταμα», οι coaches τους ανακοίνωσαν πως τα ρούχα τους δε θα πάνε στα σκουπίδια μιας και πρόκειται για ένα mini challenge, στο οποίο θα φωτογραφηθούν με ένα νέο, κορυφαίο κινητό, προωθώντας το μήνυμα του δημιουργικού upcycling καθώς και το μότο: «τα σκουπίδια του ενός, είναι ο θησαυρός του άλλου».

GNTM 5 πέταγμα ρούχων

Το κάθε κορίτσι διάλεξε ένα ρούχο που είτε ήταν αρκετό βαρετό και δεν είχε πια θέση στην ντουλάπα του, είτε θα αποτελούσε τη μικρότερη απώλεια. Η Μικαέλα, διάλεξε μία φούξια φόρμα, η οποία όπως είπε δεν αρέσει καθόλου στον άντρα της αφού θεωρεί πως τα έντονα χρώματα είναι κιτς. Η Μάρα διάλεξε ένα τοπάκι που δεν της άρεσε, ενώ η Κότυ ένα σορτσάκι που φορούσε σε αγώνες βόλει, γιατί έχει πολλά ίδια.

Τη διαφορά έκανε και πάλι η Γεωργιάννα, η οποία είχε και την ιδέα για τη φωτογράφιση του Μπίρμπα με τακούνια και φούστα. Το νεαρό μοντέλο, αντί να φέρει κάποιο ρούχο της, έφερε... τις κάλτσες της, προκαλώντας την εντύπωση των κριτών. Όταν έμαθε δε ποιο θα είναι το challenge, λυπήθηκε την συμπαίκτριά της που θα πρέπει να κάνει κάτι δημιουργικό από τις κάλτσες της.