«Έπαθα δύο φορές εκκολπωματίτιδα και...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Τζωρτζέλας Κοσίαβα για την απώλεια των κιλών της 

« Αν δεν είχα να παλέψω με αρρώστια...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / tzortzelakosiava
Instagram / tzortzelakosiava

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε πρόσφατα η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η οποία αναφέρθηκε μέσα σε όλα και στη μεγάλη απώλεια βάρους που είχε.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που πρόσφατα έπεσε θύμα απάτης εξομολογήθηκε πως έχασε κιλά, καθώς είχε ένα πρόβλημα υγείας. Η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι τεράστια και ομολογουμένως είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ!

Η αποκάλυψη της Τζωρτζέλας Κοσίαβα για την απώλεια των κιλών της

Η απώλεια των κιλών ήταν μία δύσκολη διαδικασία;

Η απώλεια των κιλών ήρθε μέσα από την αρρώστια, δεν έκανα μία δίαιτα για να αδυνατίσω. Έπαθα δύο φορές εκκολπωματίτιδα και αν δεν μου συνέβαινε αυτό δεν θα αδυνάτιζα ποτέ. Νοσηλεύτηκα και στο νοσοκομείο και στο σπίτι μου. Ακολούθησε η κατάθλιψη έπαθα πολλά. Αν δεν είχα να παλέψω με αρρώστια δεν θα αδυνάτιζα ποτέ γιατί είμαι του φαγητού. Δεν είχα στόχο ποτέ να αδυνατίσω ούτε είχα κόμπλεξ ποτέ, αρρώστησα και αδυνάτισα. Αν δεν αρρώσταινα δεν θα έχανα γραμμάριο.

Η αποκάλυψη της Τζωρτζέλας Κοσίαβα για την απώλεια των κιλών της 
Instagram / tzortzelakosiava

Ο τρόπος που έχασε κιλά

Πότε αποφάσισες να μπεις σε πρόγραμμα;

Τον Σεπτέμβριο του 2019, που είχα φτάσει τα 94 κιλά. Μέχρι που για λόγους υγείας είπα «Δεν πάει άλλο!», οπότε απευθύνθηκα σε έναν γιατρό, ο οποίος μου σύστησε μια υγιεινή διατροφή.

Θέλεις να μας πεις κάποια tips που ακολουθείς;

Δεν καταναλώνω καθόλου λιπαρά και ζάχαρη, έχω εξορίσει από το ψυγείο μου οτιδήποτε περιέχει ανθρακικό. Δεν τρώω καθόλου πράσινα λαχανικά, όσπρια, πίτες με φύλλο και ξηρούς καρπούς, πίνω πολύ νερό, χυμούς, ενώ καταναλώνω τα φρούτα μου χωρίς τη φλούδα. Ήδη έχω δει σημαντική διαφορά στο βάρος μου, αφού σήμερα είμαι 59 κιλά.