Εξωφρενική αλλαγή: Η Τάμτα εμφανίστηκε με πορτοκαλί αγορέ μαλλί - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Της πηγαίνει άραγε;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @officialtamta)
(instagram / @officialtamta)

Το βράδυ της Πέμπτης (26/1) στο Hotel Ermou, που τραγουδά η Άννα Βίσση βρέθηκε η Τάμτα και άφησε έκπληκτους τους θαμώνες και όχι μόνο του μαγαζιού με την εμφάνιση της. Η τραγουδίστρια είναι γνωστό ότι της αρέσουν οι αλλαγές είτε σχετίζονται με την δουλειά της, είτε με την εμφάνιση της, όπως στα Madwalk (δείτε την εδώ).

Πριν από λίγες εβδομάδες η τραγουδίστρια, που βρισκόταν στην Αμερική και πήγε να παρακολουθήσει αγώνα μπάσκετ και για ακόμη μία φορά έκανε μία εμφάνιση - σοκ! Πέρα από το υπέροχο total black look της, που θα δεις παρακάτω, το πιο ενδιαφέρον στοιχείο στην εμφάνιση της είναι το γεγονός ότι έβαψε τα φρύδια της τιρκουάζ.

undefined

Τάμτα σε αγώνα μπάσκετ στην Αμερική

Η εμφάνιση της Τάμτα με πορτοκαλί μαλλιά

Η εκκεντρική τραγουδίστρια έκανε για ακόμα μία φορά μία άκρως ιδιαίτερη εμφάνιση, εντυπωσιάζοντας δικαίως όσους βρέθηκαν εκεί.

Πιο αναλυτικά, η Τάμτα επέλεξε για αυτή τη βραδινή της έξοδο ένα ανδρόγυνο look το οποίο και απογείωσε με τα μαλλιά της. Συγκεκριμένα, η ίδια φόρεσε ένα oversized μαύρο σακάκι συνδυασμένο με μαύρη γραβάτα και άσπρο πουκάμισο, ενώ φόρεσε μία περούκα πορτοκαλί χρώματος.

Η ίδια μοιάζει να παίρνει έμπνευση από παντού. Κάπως έτσι άλλωστε καταφέρνει να μας "φέρνει" κάθε φορά νέες ιδέες και looks, τα οποία υποστηρίζει στο έπακρον.

Η τάμτα με πορτοκαλί περούκα
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Η τάμτα με πορτοκαλί περούκα
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Η άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση της Τάμτα

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, βρέθηκε στη βάφτιση του γιου της Βαλεντίνης Παπαδάκη και του Κώστα Σόμμερ, το Σάββατο 15/10/2022, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στο Καβούρι. Εκεί παρευρέθηκε και η Τάμτα, με τον σύντροφο της Πάρι Κασιδόκωστα.

Η Τάμτα έχει πάντα συγκλονιστικές εμφανίσεις καθώς, κάνει πολύ ιδιαίτερα looks όχι μόνο στη σκηνή που τραγουδάει, αλλά και στις δημόσιες εμφανίσεις της όπως τώρα. Πάμε να δούμε τι φόρεσε.

Επέλεξε ένα ανδρόγυνο look, το οποίο της πηγαίνει γάντι. πιο συγκεκριμένα εμφανίστηκε με ένα κουστούμι σε baby blue χρώμα, λευκό πουκάμισο, μαύρη γραβάτα και μαύρη τσάντα. Φόρεσε λευκά γυαλιά ηλίου, σκουλαρίκια σε σχήμα κλειδαριάς, ενώ τα μαλλιά της τα έπιασε αυστηρά πίσω. Είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο στιλάτες εμφανίσεις της.

Τάμτα-Πάρις Κασιδόκωστας