Καρολίνα Καλύβα: Η άφιξη της στο Ελ. Βενιζέλος μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO / NDP PHOTO)
(NDPPHOTO / NDP PHOTO)

Αργά το βράδυ της Παρασκευής (27/1) επέστρεψε στην Ελλάδα, η Καρολίνα Καλύβα μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, που πριν από λίγες ώρες έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και ξεκαθάρισε την θέση σχετικά με τον Μπό (δείτε εδώ τι είπε) έφτασε στην χώρα μας με την συνοδεία της παραγωγής.

Όπως ήταν επόμενο, δημοσιογράφοι και τηλεοπτικές κάμερες περίμεναν την πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Η Καρολίνα Καλύβα δεν έκανε καμία δήλωση, έχοντας στο πλευρό της ανθρώπους της παραγωγής.

Φωτογραφίες από την άφιξη της Καρολίνας Καλύβαμετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star

Η Καρολίνα Καλύβα αποχώρησε από αυτό μετά από την αποκάλυψη της σχέσης της, με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ενώ ήταν ζευγάρι με τον Μπο. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star μίλησε για τη σχέση της με τον κύπριο παίκτη:

«Στη ζωή είναι κάποια πράγματα τα οποία σου έρχονται απρόσμενα, κάτι που δεν το περιμένεις, κάτι το οποίο έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη και με τον Μάριο. Τώρα, δεν μπορώ να σου αναφέρω παραπάνω, απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης στο οποίο δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές ή δίκτυα επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω».

Η επιστροφή της καρολίνας
NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Η επιστροφή της Καρολίνας
NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Η επικοινωνία της μητέρας της Καρολίνας με το Βο

Η πρώην παίκτρια μίλησε στο Πρωινό μας ενώ παράλληλα αποκαλύψεις έκανε και η μητέρα της, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή και φώτισε περισσότερο την υπόθεση απιστίας της με το Βο.

«Τις 2 - 3 ημέρες πριν φύγει η Καρολίνα για Άγιο Δομίνικο ήρθαν στο Λουτράκι όλοι μαζί με τον Σάκη και την Μαριαλένα και εγώ είπα ''Καλώς του Survivors''. Από τη Μαριαλένα άκουσα, πως ίσως να την περίμενε κάτι στην έξω ζωή της μετά.

Πριν την αναχώρηση της Καρολίνας, μου είπε δε θέλω να μιλάς με το Βο καθόλου. Λογικό δεν είναι; Από την πρώτη μέρα όμως βγήκε και είπε τι έχει με τον Πρίαμο. Μου είπε να μην μιλήσω καθόλου με το Βο όσο θα λείπει,. Ούτε στο έπαθλο επικοινωνίας τον έβαλε καθόλου. Κόκκινη γραμμή. Τον ρώτησε η Καρολίνα και ούτε εκείνος ήθελε», είπε η μητέρα της Καρολίνας.

Η ίδια η Καρολίνα εξήγησε τι έχει σκοπό να κάνει από εδώ και στο εξής σχετικά με το Βο (δείτε εδώ τις μελλοντικές κινήσεις της) και μάλιστα η μητέρα της από τη μεριά της αποκάλυψε το τηλεφώνημα, που είχε με τον ράπερ η ίδια και ο γιος της όταν κατάλαβε, πως η κατάσταση παίρνει διαστάσεις.

«Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα “άλλη φορά δεν θα προβάλεις ποτέ αυτό με την Καρολίνα. Η Καρολίνα πήγε εκεί για το αγωνιστικό μέρος του Survivor All Star και δεν χρειάζεται επάνδρωση περιμετρικά”. Άσε την να προχωρήσει μόνη της στο παιχνίδι. Δεν το θεωρούσαμε σωστό να βγει αυτή η προβολή πανελλήνια γιατί ήταν ενός μηνός η σχέση τους. Μου έλεγε εντάξει, την αγαπώ. Δεν θέλω να πω περί καλών προθέσεων, το αφήνω, φεύγει. Το focus της όλης ιστορίας ήταν το Survivor κι η προκοπή της αγωνιστικά.

Ο Μπο το παράκουσε τρεις φορές… Τον κάλεσε ο γιος μου, όταν βγήκε στην κυρία Μπακοδήμου κι αφιέρωσε τρία τέταρτα της τηλεοπτικής του ώρα για την Καρολίνα. Ο γιος μου του είπε σε παρακαλώ πολύ σταμάτα αυτό το πράγμα…», είπε η μητέρα της Καρολίνας.