Τους τσάκωσαν οι κάμερες - Το πρώτο κοινό ταξίδι του Γιώργου Αγγελόπουλου με την σύντροφό του, Δήμητρα Βαμβακούση 

Το σχόλιο του Ντάνου στους ρεπόρτερ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τους τσάκωσαν οι κάμερες - Το πρώτο κοινό ταξίδι του Γιώργου Αγγελόπουλου με την σύντροφό του, Δήμητρα Βαμβακούση 

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με την φημολογούμενη σύντροφό του, Δήμητρα Βαμβακούση, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Ο νικητής του Survivor 1 φαίνεται πως έχει βρει τους τελευταίους μήνες τον έρωτα στα μάτια της καλλονής personal trainer και εξίσου πρώην παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ την διαφορά ηλικίας τους).

«Είναι επικίνδυνος ο έρωτας, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος. Λεπτομέρειες δεν χρειάζεται να δώσω», είχε πει χαρακτηριστικά ο Ντάνος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Η 27χρονη αθλήτρια που βρίσκεται σε σχέση είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ και συμμετείχε στο Survivor 2019, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, αλλά ηττήθηκε από την Κατερίνα Δαλάκα. Δουλεύει ως γυμνάστρια και το προφίλ της στο Instagram μετρά σχεδόν 100 χιλιάδες followers.H Δήμητρα Βαμβακούση είχε διαγωνιστεί το 2015 στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία στο Λουτράκι, κατακτώντας τον τίτλο της Μις Πελοπόννησος. Λίγους μήνες αργότερα όμως και για άγνωστους λόγους, η διοργάνωση αποφάσισε να της αφαιρέσει τον τίτλο, δίνοντάς τον στην αμέσως επόμενη επιλαχούσα (δείτε το δράμα που κρύβει πίσω από το χαμόγελό της η ίδια).

Μάλιστα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποφάσισε όπως φαίνεται να επιβεβαιώσει από μόνος του όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο με τη σύντροφό του (δείτε το εδώ).

Το πρώτο κοινό ταξίδι του Γιώργου Αγγελόπουλου με την σύντροφό του, Δήμητρα Βαμβακούση

Οι ερωτήσεις λοιπόν των ρεπόρτερ που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο ήταν καταιγιστικές, ωστόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος προτίμησε να μην απαντήσει σε τίποτα απ’ όσα ρωτήθηκε.

«Δεν παρακολουθώ το Survivor, συγγνώμη» αρκέστηκε μονάχα να πει.