Το νέο τηλεοπτικό βήμα της Ιωάννας Τούνη 20 μέρες μετά τον ερχομό του γιου της

Η αποκάλυψη στον αέρα του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Την πιο όμορφη και συνάμα δύσκολη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη, μιας και περίπου 20 μέρες (δείτε πως είναι το σώμα της) έγινε μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η ίδια φυσικά έχει αφήσει για λίγο στις άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ενώ μάλιστα πριν μερικές μέρες είπε πως η καριέρα της ως influencer έφτασε στο τέλος της, μιας και πλέον έχει αφιερώσει όλον της τον χρόνο στο γιο της, ο οποίος όπως έχει πει χαρακτηριστικά... δεν σταματά να κλαίει!

“Αχ, η καριέρα μου ως influencer μάλλον κλείνει άδοξα κάπου εδώ. Αντίο”, είχε πει χαρακτηριστικά στο βίντεο που είχε δημοσιεύσει ενώ σε άλλο είχε πει: «Καλημέρα. Νομίζω η μαμά είναι νεκρή σήμερα. Δεν ξέρω. Μπορώ να ζητήσω 3 ώρες συνεχόμενου ύπνου παρακαλώ; Θα μπορούσα καλέ μου κύριε παρακαλώ; Η απάντηση ήταν όχι. Δεν ξέρω αν το ακούσατε. Μου στέλνετε εν τω μεταξύ οι μανούλες, για να με παρηγορήσετε μάλλον “το πρώτο τρίμηνο είναι δύσκολο, μην αγχώνεσαι και μετά όλα καλά”. Τι εννοείτε; Αν εγώ περάσω άλλους 2 plus μήνες έτσι θα χαιρετήσω τον μάταιο τούτο κόσμο. Ξεχάστε με εμένα να ξέρετε».

Στην τηλεόραση η Ιωάννα Τούνη;

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Γεια σου», η Ιωάννα δέχτηκε μια ενδιαφέρουσα τηλεοπτική πρόταση. «Έχουν γίνει διερευνητικές επαφές για ένα νέο concept που σκέφτονται από εταιρεία παραγωγής, που θέλουν να το αναλάβει να το παρουσιάσει η Ιωάννα Τούνη .Το concept αφορά influencers, δεν το έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα. Θα είναι ένα πρωτότυπο concept που θα έχει επίκεντρο του influencers. Ακόμη δεν έχει κατατεθεί ολοκληρωμένη η πρόταση, αλλά σίγουρα σκέφτονται την Ιωάννα Τούνη ως πρώτο όνομα για την παρουσίαση», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Μάλιστα, οι συνεργάτες της Μαρίας Μπακοδήμου πρόσθεσαν πως πρόκειται για μια σειρά εκπομπών στις οποίες συμμετέχουν influencers που πάνε να αλλάξουν κάτι, ένα μαγαζί, μια επιχείρηση.