Τον ''άδειασε'' κανονικότατα - Η απάντηση της Shakira μετά τη κοινή φωτογραφία του Πικέ με τη νέα του σύντροφο

Δεν σταματάνε να ασχολούνται ο ένας με τον άλλον

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
shakira - instagram
shakira - instagram

Ο χωρισμός του Πικέ με τη Shakira απασχόλησαν ιδιαίτερα τα μέσα, καθώς η κίνηση του ποδοσφαιριστή να απιστήσει και συγκεκριμένα μέσα στο σπίτι, που έμενε με την τραγουδίστρια ήταν πολύ προκλητική.

H Shakira σε κάθε περίπτωση δεν το άφησε έτσι όλο αυτό, αφού απάντησε στον πρώην της για όλα όσα έχουν συμβεί μέσα από το νέο της τραγούδι με τους στοίχους να είναι όλο νόημα.

«Λυπάμαι, έχω ήδη πάρει άλλο αεροπλάνο, δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω εδώ, δεν θέλω άλλη απογοήτευση. Είσαι μεγάλος πρωταθλητής, και όταν σε χρειαζόμουν έδωσες τη χειρότερη εκδοχή σου.

Συγγνώμη, μωρό μου, έπρεπε να είχα πετάξει αυτή τη γάτα έξω εδώ και πολύ καιρό. Μια λύκαινα σαν εμένα δεν είναι για αρχάριους. Μια λύκαινα σαν εμένα δεν είναι για τύπους σαν εσένα. Για τύπους σαν εσένα. Σε έχω ξεπεράσει, και γι' αυτό είσαι με μια κοπέλα σαν εσένα.

Αυτό είναι για να σας ταπεινώσω, μασήστε και καταπιείτε, καταπιείτε και μασήστε. Δεν θα γυρίσω πίσω σε εσένα ακόμα κι αν κλάψεις ή με παρακαλέσεις. Κατάλαβα ότι δεν φταίω εγώ που σε κριτικάρουν, εγώ μόνο μουσική κάνω, συγγνώμη που σε πιτσιλίζω.

Με άφησες σαν γειτόνισσα πεθερά, με τα μίντια στην πόρτα και το χρέος στο υπουργείο Οικονομικών. Νόμιζες ότι με πλήγωσες, αλλά με έκανες πιο σκληρή. Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια, οι γυναίκες κάνουν λογαριασμούς.

Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου, αλλά σαφώς δεν είναι αυτό που ακούγεται. Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου, προφανώς είναι σαν και εσένα. Για τύπους σαν εσένα. Με έχεις ξεπεράσει, και γι' αυτό είσαι με μια κοπέλα σαν εσένα.

Από την αγάπη στο μίσος υπάρχει μόνο ένα βήμα. Μην επιστρέψεις εδώ, άκουσέ με. Χωρίς παρεξήγηση, μωρό μου, σου εύχομαι καλή τύχη με την υποτιθέμενη αντικατάστασή μου. Δεν ξέρω καν τι σου συνέβη, είσαι τόσο παράξενος που δεν μπορώ καν να σας ξεχωρίσω.

Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Ανταλλάξατε ένα Rolex με ένα Casio. Πηγαίνετε γρήγορα, πηγαίνετε αργά. Πολλή γυμναστική, αλλά και λίγο μυαλό...

Φωτογραφίες όπου με βλέπουν, νιώθω σαν όμηρος εδώ. Δεν με πειράζει. Θα σε ξεφορτωθώ αύριο, και αν θέλεις να την πάρεις μαζί σου. Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου, που σαφώς δεν είναι αυτό που ακούγεται. Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου, μια λύκαινα σαν και εμένα δεν είναι για τύπους σαν και εσένα, για τύπους σαν και εσένα. Με έχεις ξεπεράσει, και γι' αυτό είσαι με μια κοπέλα σαν εσένα. Σε έχω ξεπεράσει, και γι' αυτό είσαι με μια κοπέλα σαν εσένα».

Ο Πικέ φαίνεται να είναι πολύ καλά στο πλάι της 23χρονης κοπέλας του και αυτό φάνηκε από τη νέα φωτογραφία, που δημοσίευσε μαζί τη (δείτε την εδώ).

Η Σακιρά από τη μεριά της είδε την ανάρτηση αυτή και έτσι πήρε την απόφαση την Παρασκευή 27/1 να δώσει τη δική της απάντηση σε όλο αυτό μέσα από το instagram, η οποία ήταν όλο νόημα.

H απάντηση της Shakira στην ανάρτηση του Πικέ με τη νέα του σύντροφο

«Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια, οι γυναίκες χορεύουν merengue», έγραψε στην ανάρτηση της η Shakira.