«Καθόλου δεν ψωνίστηκα...» - Η αιχμηρή δήλωση του Παπακαλιάτη για την είσοδο του Maestro στο Netflix

Για όσους τον σχολιάζουν αρνητικά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Καθόλου δεν ψωνίστηκα...» - Η αιχμηρή δήλωση του Παπακαλιάτη για την είσοδο του Maestro στο Netflix

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε το Σάββατο 28/1 στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται με τον σκηνοθέτη, ηθοποιό και σεναριογράφο να μιλάει αποκαλυπτικά για τη ζωή του (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τα ερωτικά του).

Φέτος τα φώτα είναι στραμμένα όλα πάνω του μιας και το Maestro έχει κάνει τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα και μάλιστα αποτελεί την πρώτη παραγωγή της χώρας, που μπήκε στο Netflix.

«Στις προσευχές μου όταν γράφω κάτι είναι να τελειώσει το επεισόδιο. Όταν το γυρίζω να καταφέρω να το γυρίσω, όταν το τελειώσω ας καταφέρω να σώσω τα λάθη. Κάθε φορά είναι και διαφορετική η προσευχή. Σε αυτή τη δουλειά εισακούστηκαν πολλές προσευχές. Είναι η πιο ολοκληρωμένη μου δουλειά. Τώρα που γράφω τον δεύτερο κύκλο τώρα άρχισα να ξαναβλέπω πράγματα που θα μπορούσα να έχω κάνει αλλιώς», είπε ο Παπακαλιάτης.

Φυσικά και ο ίδιος έχει αντιληφθεί την κατάκτηση του μέσα από τη νέα του σειρά και δε γινόταν να μην ερωτηθεί για το πως βιώνει και αντιλαμβάνεται την επιτυχία του, με τον ίδιο να διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ.

Οι δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το Maestro και το Netflix

«Καθολου δεν ψωνίστηκα για το Netflix. Αγχώθηκα για αυτά που γράφω τώρα, ξέροντας ότι θα το δουν και πιο πολλά μάτια», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.