«Πάντα μετά τον έρωτα...» - Η αποκάλυψη του Παπακαλιάτη για την προσωπική του ζωή

Δε μιλάει συχνά για τις δικές του σχέσεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μπορεί να είχε αποσυρθεί για λίγα χρόνια από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας, όμως η επιστροφή του με τη σειρά Maestro, που υπογράφει και παίζει στο Mega είναι πολλά υποσχόμενη.

Μέσα από συνέντευξη, που παραχώρησε ο ηθοποιός - σεναριογράφος στο Down Town αναφέρθηκε στο κομμάτι της έμπνευσης αλλά και στις προσωπικές του σχέσεις σε συνδυασμό με τα σενάρια του (δείτε εδώ ποια γνωστή παρουσιάστρια θέλει να παίξει σε σειρά του).

Έτσι λοιπόν, παραδέχτηκε πως το στοιχείο του έρωτα είναι βασικό στοιχείο σε όλες τις σειρές και ταινίες, που έχουμε δει από εκείνον με την προσωπική του ζωή, τις αγάπες, που έχει βιώσει δηλαδή να τον έχουν εμπνεύσει σημαντικά σε ό,τι βλέπουμε (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τη σχέση του με την Κλέλια Ανδριολάτου).

Οι δηλώσεις του Παπακαλιάτη για το στοιχείο του έρωτα στις σειρές του

Όλες οι δημιουργίες σου έχουν ως βασικό συστατικό τον έρωτα. Ο έρωτας είναι η κυριότερη πηγή έμπνευσης για σένα; Γράφεις πιο πολύ όντας ερωτευμένος ή πληγωμένος;

Όντας ερωτευμένος το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να γράψω. Αφού τον έχω τον έρωτα, γιατί να γράψω γι’ αυτόν; Μετά όμως… Πάντα μετά τον έρωτα έγραφα για τον έρωτα. Αν και πλέον έχω σταματήσει να γράφω αντιδραστικά. Σεναριακά, δεν είναι μόνο ο έρωτας το ζητούμενο. Μπορεί να είναι η αφορμή προκειμένου να πεις κι άλλα πράγματα. Πιο ουσιαστικά.

Αν έκανες μια ευχή εκ των προτέρων ήξερες ότι θα γίνει πραγματικότητα, ποια θα ήταν αυτή;

Να γίνουν γύρω μου τα πράγματα πιο εύκολα, πιο ισορροπημένα και άρα πιο δημιουργικά. Να μην υπάρχει τόση βία και ταραχή.

Παπακαλιάτης