Γειά σου: «Παιδιά δε μπορώ...» - Το σχόλιο που έβγαλε εκτός εαυτού τη Μαρία Μπακοδήμου στον αέρα του ΣΚΑΪ

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γειά σου: «Παιδιά δε μπορώ...» - Το σχόλιο που έβγαλε εκτός εαυτού τη Μαρία Μπακοδήμου στον αέρα του ΣΚΑΪ

Εδώ και λίγα Σαββατοκύριακα έχει επιστρέψει στο αέρα του ΣΚΑΪ το Γειά σου με τη Μαρία Μπακοδήμου μετά τις αλλαγές, που έγιναν στην εκπομπή με αλλαγή ώρας και προσθήκη νέου μέλους στην ομάδα (δείτε εδώ πως τα πάει σε νούμερα).

«Χρόνια πολλά, καλή χρονιά! Να είμαστε καλά, να είμαστε υγιείς και να είναι μια χρονιά, την οποία θα τη φτιάξουμε μόνοι μας όσο γίνεται καλύτερα», είχε πει η Μαρία Μπακοδήμου άκρως εντυπωσιακή φορώντας ένα πουά κοντό φόρεμα με ανοιχτό μπούστο και ψηλά πέδιλα.

Στη συνέχεια την είχαμε δει να υποδέχεται στο τηλεοπτικό πλατό το νέο μέλος της εκπομπής της. Ο λόγος για την Νάνσυ Παραδεισανού η οποία συμμετείχε στο J2US, ενώ έχει συνεργαστεί με πολλά και σημαντικά πρόσωπα της τηλεόρασης όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση.

Η χημεία λοιπόν των δύο κυριών φαίνεται να είναι πολύ καλή και να συνεργάζονται αρμονικά με το χιούμορ να μην λείπει από όσα σχολιάζουν στην εκπομπή. Μάλιστα το Σάββατο 28/1 είδαμε Νάνσυ και Μαρία να ανταλλάσσουν σχόλια μεταξύ τους, που έφεραν γέλιο με αφορμή το γιο της Μπακοδήμου (δείτε και τους δύο εδώ).

Η άβολη στιγμή της Μαρίας Μπακοδήμου στον αέρα του Γειά σου

«Εγώ αλλού έμεινα, ότι παντρεύτηκε 23 ετών και σκέφτομαι ότι ο γιος μου είναι 23. Μη μου έρθει τίποτα, παιδιά δεν μπορώ», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Γιαγιά. Γεια σου γιαγιά», της είπε με χιούμορ η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Εσύ δεν έχεις περάσει ακόμα το διάστημα του τσεκαρίσματος. Έχεις υπογράψει;», της απάντησε η παρουσιάστρια για τη νέα της συνεργάτιδα στην εκπομπή και συνέχισε: «Ο γιος μου έχει σχέση, δεν με νοιάζει το γιαγιά, ευλογία είναι και χαρά μου, να έχω και μωρά, δεν μπορώ όμως… τόσο νέο παιδί, δηλαδή σοκάρομαι. Είναι πολύ εύκολο να πάρεις μια απόφαση, που μετά από λίγο ναι αισθανθείς ότι δεν ήταν η καλύτερη για εσένα και ήσουν ανώριμος. Δεν έχεις χορτάσει από άλλα πράγματα».