«Δάκρυα έρχονται στα μάτια μου...» - ''Ρίγη συγκίνησης'' με την ανάρτηση της Τατιάνας Μπλάτνικ 18 ημέρες από την κηδεία του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Η αποκάλυψη της για το τελευταίο αντίο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δάκρυα έρχονται  στα μάτια μου...» - ''Ρίγη συγκίνησης'' με την ανάρτηση της Τατιάνας Μπλάτνικ 18 ημέρες από την κηδεία του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Η κηδεία του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου απασχόλησε ιδιαίτερα τα μέσα, αφού η διαδικασία για να γίνουν όλες οι ετοιμασίες πήραν αρκετές ημέρες, με τα μέλη της οικογένειας να έρχονται από εκτός και εντός Ελλάδας στο Τατόι.

Το επόμενο στάδιο είναι το μνημόσυνο, που αναμένεται να γίνει (δείτε εδώ τι θα συμβεί και πότε θα γίνει) και έτσι σιγά σιγά είδαμε τα παιδιά και τα εγγόνια του εκλιπόντος να αποχωρούν.

18 λοιπόν ημέρες μετά την κηδεία του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου η Τατιάνα Μπλάτνικ έκανε το Σάββατο 28/1 μια πολύ συγκινητική και μακροσκελής ανάρτηση στο λογαριασμό της στο instagram μέσα από την οποία έγιναν γνωστές παραπάνω πληροφορίες για την κηδεία.

Η μακροσκελής ανάρτηση της Τατιάνα Μπλάτνικ για τον Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο

«Οικογένεια. Ενότητα. Δύναμη. Αξιοπρέπεια. Παράδοση. Υπερηφάνεια. Όλες αυτές οι λέξεις μου έρχονται στο μυαλό καθώς, ανατρέχω σε εικόνες πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες. Δάκρυα έρχονται ακόμα στα μάτια μου όταν σκέφτομαι πώς αυτή η οικογένεια συνήλθε για να εξασφαλίσει ότι ο πατέρας, ο σύζυγος, ο παππούς, ο αδελφός και ο πρώην αρχηγός του κράτους θα αναπαυθεί – με αξιοπρέπεια.

Μια εβδομάδα με άγρυπνες νύχτες για να οργανωθεί μια απρόσκοπτη κηδεία, διασφαλίζοντας ότι θα φιλοξενηθούν οκτώ αρχηγοί κρατών και πολλές ακόμη βασιλικές οικογένειες και αξιωματούχοι. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Ποτέ δεν ήμουν πιο περήφανη που ήμουν μέρος μιας τόσο ιστορικής στιγμής και αυτής της οικογένειας που δούλεψε με χάρη, ταπεινότητα και με ήρεμη δύναμη υποστηριζόμενη και βοηθούμενη από τόσους πολλούς.

Είπα στην τελευταία μου ανάρτηση ότι έμαθα την «αγάπη για την πατρίδα» από τον πεθερό μου. Αυτό που είδα και ένιωσα περισσότερο από ποτέ με τον θάνατό του είναι η έννοια της οικογένειας. Η κληρονομιά του θα ζει για πάντα μέσα από την αγάπη της οικογένειας και των ανθρώπων του.

Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραφε η ανάρτηση της Τατιάνας Μπλάτνικ.