«Έχω εξηγήσει στο παιδί μου...» - Έτσι ανακοίνωσε ο Παπαζήσης στο γιο του τη σχέση του με την Παντούση

Μετά το χωρισμό του από τη Βανέσα Αδαμοπούλου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχω εξηγήσει στο παιδί μου...»  - Έτσι ανακοίνωσε ο Παπαζήσης στο γιο του τη σχέση του με την Παντούση

Ο Ιωάννης Παπαζήσης ήταν καλεσμένος το Σάββατο 28/1 στο Καλύτερα δε γίνεται με τον ίδιο να μιλάει πολύ αποκαλυπτικά για το γιο του, τη νέα του σχέση αλλά και για τα επαγγελματικά του.

Ο ηθοποιός μετά το διαζύγιο του με τη Βανέσα Αδαμοπούλου δεν είχε αφήσει να γίνει γνωστή κάποια σχέση του, ωστόσο αυτή τη φορά ένιωσε έτοιμος να επιβεβαιώσει, πως είναι μαζί με την Αναστασία Παντούση.

«Νιώθω συνειδητοποιημένος πλέον με τη ζωή μου μέσα στο κοινωνικό σύνολο και στη δουλειά που κάνω. Έχω απομυθοποιήσει πάρα πολλά πράγματα και νιώθω καλά. Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Δεν έχω να πω τίποτα, από την άλλη. Έχω μια πολύ θετική ανταπόκριση σε οποιαδήποτε ερώτηση.

Σας κάνουν συχνά διάφορες αδιάκριτες ερωτήσεις, αλλά εσείς απαντάτε με χαμόγελο. Να τολμήσω να ρωτήσω κι εγώ για τη σχέση σας με τη συνάδερφό σας Αναστασία Παντούση;

Θα πω αυτό που λέμε κι εγώ κι η Αναστασία: Είμαστε καλά κι ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ναι, είμαστε μαζί κι είμαστε καλά», είχε πει στην Reallife ο ηθοποιός (δείτε εδώ τα τρυφερά τετ α τετ του ζευγαριού).

Σε ότι αφορά το γιο του τόνισε, πως γνωρίζει για τη σχέση του πατέρα του με τη νεαρή ηθοποιό, καθώς ο Παπαζήσης άφησε να εννοηθεί, πως έχουν πολύ καλές σχέσεις και μιλάνε για όλα ανοιχτά.

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαζήση για την ανακοίνωση της νέας του σχέσης

«Τίποτα δεν είναι δύσκολο στη ζωή, η ζωή συνεχίζεται γενικότερα. Δεν μου φαίνεται τίποτα δύσκολο που είναι ανθρώπινο. Από τη στιγμή που έχω εξηγήσει στο παιδί μου κάποια πράγματα, δεν ενδιαφέρει τίποτα άλλο.

Ο γιος μου ξεκάθαρα με έχει κάνει να δω τα πράγματα διαφορετικά. Η ζωή η δική μου είναι να τρέχω σε πάρτι με φούσκες και μπαλόνια και να μιλάω για τον Τομ και τον Τζέρι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το κάνει η πατρότητα, εγώ ήμουν έτοιμος να δω διαφορετικά τα πράγματα με τον γιο μου», είπε ο Παπαζήσης.