Τον κοιτάει και "λιώνει" - Τα τρυφερά τετ α τετ της Αναστασίας Παντούση με τον Ιωάννη Παπαζήση σε σπάνια έξοδό τους

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αναστασία Παντούση και ο Ιωάννης Παπαζήσης πλέον μιλούν ανοιχτά για την σχέση τους, παρόλο που για αρκετό καιρό προσπάθησαν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι κοινές τους εμφανίσεις έχουν αρχίσει να γίνονται όλο και πιο συχνές (δείτε εδώ ποια είναι η σχέση του με την πρώην του, Βανέσα Αδαμοπούλου).

«Είμαι ερωτευμένη και είμαι καλά. Είναι ένας φαύλος κύκλος αυτός, αν αρχίσεις και μιλάς, μετά θα έρθουν και άλλες ερωτήσεις. Κι εγώ θέλω κάπως να το κρατάω για μένα», είχε δηλώσει εκείνη, ενώ ο ηθοποιός με την σειρά του: «Θα πω αυτό που λέμε κι εγώ κι η Αναστασία: Είμαστε καλά κι ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ναι, είμαστε μαζί κι είμαστε καλά».

Η σπάνια εμφάνιση του Ιωάννη Παπαζήση και της Αναστασίας Παντούση

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε σε μία έξοδό που πραγματοποίησαν για ψώνια οι δυο τους, προχωρώντας δίπλα δίπλα, μιλώντας και χαμογελώντας ο ένας στον άλλο, χωρίς να δίνουν σημασία για το γεγονός πως όλα τα βλέμματα είχαν γυρίσει γύρω τους.

Και οι δύο ήταν ντυμένοι στα μαύρα, με την ηθοποιό να φοράει ένα φόρεμα, με πουά καλσόν, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα, ήταν ελαφρά βαμμένη, αλλά είχε επιλέξει ένα έντονο κόκκινο κραγιόν για να ξεχωρίζει. Εκείνος, από την άλλη πλευρά, φορούσε το παλτό του και δεν έλειπε ο σκούφος από το κεφάλι του.

Διαβάστε επίσης: «Το παιδί είναι 7,5 και το έχω τρεισήμισι μέρες» - Τι συμβαίνει με τον Ιωάννη Παπαζήση και τον γιο του μετά τον χωρισμό του με την Αδαμοπούλου

Παντούση Παπαζήσης

Παντούση Παπαζήσης βόλτα

Παντούση Παπαζήσης έξοδος

Η διαφορά ηλικίας του ζευγαριού

Ο Ιωάννης Παπαζήσης με την Αναστασία Παντούση είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και σίγουρα ένα από τα πιο ταιριαστά εμφανισιακά. Μπορεί να κρατούσαν αρχικά κρυφή τη σχέση τους, ωστόσο, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι αναρτήσεις στα social media τους "πρόδωσαν".

Μάλιστα, η ηθοποιός σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Super Κατερίνα, επιβεβαίωσε τελικά πως είναι ζευγάρι, χωρίς ωστόσο να δίνει παραπάνω πληροφορίες, καθώς θέλει να κρατήσει την προσωπική της ζωή ιδιωτική.

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς «Το κόκκινο ποτάμι», που προβαλλόταν στο OPEN πριν από δύο χρόνια. Η γνωριμία αυτή λοιπόν εξελίχθηκε σε έλξη και, όταν έγιναν ζευγάρι, κράτησαν καλά κρυμμένο το μυστικό τους....

Η Αναστασία Παντούση γεννήθηκε στις 10 Απριλίου του 1991 και είναι 31 ετών, ενώ ο Ιωάννας Παπαζήσης στις 22 Νοεμβρίου του 1978 και είναι 43 ετών.

Ιωάννης Παπαζήσης Αναστασία Παντούση διαφορά ηλικίας

Μάλιστα, η σχέση τους έγινε γνωστή μερικούς μήνες αφότου αποκαλύφθηκε πως χώρισε από την σύζυγό του Βανέσα Αδαμοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει και έναν γιο, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει).

«Σε εμένα ο όρος συνεπιμέλεια ήρθε και έντυσε την απόφαση που είχα ήδη πάρει. Δεν ήξερα τον όρο αυτό, μετά ήρθε και έντυσε μια απόφαση και λέμε, “α, κάναμε συνεπιμέλεια”. Με τη Βανέσσα αποφασίσαμε ότι θα είμαστε στα πάντα μαζί. Το έχω ως νόμο στη ζωή μου γενικότερα. Συνεχίζουμε να έχουμε μια υγιή σχέση. Ο δρόμος της λογικής πρέπει να επικρατεί σε όλους τους τομείς» είχε πει πρόσφτα ο Ιωάννης Παπαζήσης σχετικά με το γιο τους και την συνεπιμέλεια.