«Έφτασα στα πρόθυρα αυτοκτονίας!» - Η σοκαριστική εξομολόγηση της Κρεμλίδου μετά από την δικαίωσή της στην υπόθεση revenge porn

«Εμένα μου πήρε πολλά χρόνια...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έφτασα στα πρόθυρα αυτοκτονίας!» - Η σοκαριστική εξομολόγηση της Κρεμλίδου μετά από την δικαίωσή της στην υπόθεση revenge porn

Το όνομα της Έλενας Κρεμλίδου ακούστηκε πολύ έντονα τελευταία μέσα από την απόφαση της να δημοσιοποιήσει την περιπέτεια της με το revenge porn, δίνοντας δύναμη και σε άλλα θύματα.

Η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια και μάλιστα η κοπέλα δικαιώθηκε, με την ίδια να παίρνει την ηθική ικανοποίηση μετά από την τεράστια ψυχική φθορά, που αντιμετώπισε από τον πρώην σύντροφό της (δείτε εδώ γιατί έμεινε εκτός survivor την τελευταία στιγμή).

«Πρόκειται για έναν από τους ανθρώπους που από το 2018 και μετά με έχουν εκβιάσει. Με εκβίασαν ότι αν δεν προέβαινα σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους, θα ανέβαζαν το βίντεο, στο οποίο κιόλας δεν είμαι εγώ αλλά είναι το όλο concept. Καταφέραμε να δικάσουμε και να κερδίσουμε τη δίκη απέναντι σε κάποιον που με εκβίασε με ένα μήνυμα. Από ένα πάρα πολύ απλό εκβιαστικό μήνυμα ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έρχεται αντιμέτωπος με τη φυλακή», είχε πει η Έλενα Κρεμλίδου.

Μπορεί η κοπέλα σήμερα να έχει δικαιωθεί, ωστόσο πέρασε πολύ δύσκολα με τον εαυτό της κάτι, που έκανε γνωστό μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο pod.gr με την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Όσα βίωσε η Έλενα Κρεμλίδου με τo revenge porn

«Δεν μπορώ να ξέρω πώς θα αισθανθεί κάθε κοπέλα αλλά κάποια πράγματα είναι κοινά. Το μούδιασμα, ότι ρίχνεις όλο το φταίξιμο στον εαυτό του και θες να πληρώσεις, ότι χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Εγώ έφτασα στα πρόθυρα αυτοκτονίας. Δεν ξέρω τι με κράτησε και δεν πήδηξα από τον 4ο όταν πήρα την πρώτη απειλή.

Δεν πρέπει να ρίξουμε το φταίξιμο στον εαυτό μας, άλλος είναι ο θύτης, άλλος χρησιμοποιεί κάτι που το στέλνουμε είτε στον ίδιο είτε σε κάποιον άλλον και δεν το στείλαμε για να προκαλέσουμε πόνο. Τα κορίτσια να το συζητήσουμε με όποιον νιώθουν οικεία και να έρθουν σε επαφή με τη Δίωξη Ηλεκτρικού Εγκλήματος.

Δίνω και ένα tip στα κορίτσια. Να κρατήσουν screenshot τα πάντα, το link του προφίλ γιατί όλα θα βοηθήσουν. Αξίζει να το διεκδικήσεις, θέλει γερό στομάχι. Εμένα μου πήρε πολλά χρόνια γιατί είχαμε διάφορους θύτες. Εάν λες την αλήθεια, δεν έχεις κάτι να φοβηθείς», κατέληξε η Έλενα Κρεμλίδου.