«Θα το πω!» - Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά λίγο πριν λήξει το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ

Τι θα κάνει του χρόνου;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα το πω!» - Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά λίγο πριν λήξει το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ

Ο Νίκος Μουτσινάς πιάστηκε από την κάμερα του Open weekend το Σάββατο 28/1 με τον παρουσιαστή - ηθοποιό να κάνει δηλώσεις για το τηλεοπτικό του μέλλον, αφού το συμβόλαιο του με του ΣΚΑΪ λήγει.

Ο ίδιος έχει αναφέρει και σε άλλες συνεντεύξεις του, πως το Καλό μεσημεράκι το αγάπησε πολύ, ωστόσο αυτή η καθημερινή τριβή και προετοιμασία έχει αρχίσει να τον κουράζει, επομένως δε θα είναι καθόλου περίεργο αν του χρόνου δεν τον δούμε κάπου τηλεοπτικά (δείτε εδώ την πρόσφατη παρεξήγησή του με τον Αρναούτογλου).

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Θα σου πω αυτό που λέω γιατί είναι η αλήθεια, ότι δεν έχω να πω κάτι για το τηλεοπτικό του μέλλον. Όταν θα έχω, σίγουρα θα πω. Όταν θα έχω, μάλλον, κάτι σίγουρο, θα το πω. Αλλά τώρα δεν έχω να πω κάτι. Καταλαβαίνω ότι είναι… η σεζόν μου, επειδή λήγει το συμβόλαιο, πέρυσι κανείς δεν με ρώτησε. Οπότε, το καταλαβαίνω, αλλά δεν έχω να πω κάτι.

Θα ήθελα του χρόνου να μην κάνω καθημερινό γιατί το κάνω πάρα πολλά χρόνια. Ονειρεύομαι να έχω πολύ χρόνο για εμένα, να κάνω πάλι θέατρο, αλλά να το απολαύσω, γιατί τώρα είναι λίγο μοιρασμένο. Επειδή έχω και την εκπομπή, που τη γουστάρω, δεν είναι η απόλαυση 100%», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Το ραντεβού με τον ΣΚΑΙ

Ο παρουσιαστής, ενώ όλα έδειχναν ότι θα αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ και έπαιζε και το ενδεχόμενο να μην κάνει τηλεόραση την επόμενη σεζόν, τελικά υπάρχει περίπτωση όχι μόνο να παραμείνει στην τηλεόραση, αλλά να ανανεώσει τη συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου και να συνεχίσει και το «Καλο μεσημεράκι».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη, ο Νίκος Μουτσινάς και ο ΣΚΑΪ είχαν ένα ραντεβού πριν από τις γιορτές, το οποίο μάλιστα πήγε ανέλπιστα καλά και από ότι φαίνεται θα τον βλέπουμε στην βραδινή ζώνη της τηλεόρασης σε ρόλο φυσικά παρουσίασης, αλλά τι θέμα μπορεί να έχει η εκπομπή του;

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η καθημερινή σατιρική εκπομπή του Νίκου Μουτσινά θα μπεί στο συρτάρι, απλά ίσως αλλάξει ημέρες και ώρες προβολής, αλλά σίγουρα θα είναι μειωμένο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Λμπιδάκης είπε χαρακτηριστικά: «Μπορούμε να μπούμε ότι θα ανανεώσει τη συνεργασία του και θα συνεχίσει εκεί. Με τι όμως; Με μια βραδινή εκπομπή. Επιθυμία του ήταν να αφήσει το καθημερινό, ωστόσο το “Καλό μεσημεράκι” δεν μπαίνει στο συρτάρι. Υπάρχει σκέψη να συνεχιστεί όχι επι καθημερινής βάσεως, αλλά κάποιες μέρες την εβδομάδα με λίγη περισσότερη διάρκεια».