Η άβολη στιγμή όταν τους ''έπιασε'' ο φωτογράφος - Με μίνι ταγέρ η Χοψονίδου στο πλάι του Σπανούλη στα μπουζούκια

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου μπορεί να έχουν δημιουργήσει μια ονειρική οικογένεια με τα 6 παιδιά τους, ωστόσο δεν ξεχνάνε ότι είναι και ζευγάρι και έτσι συχνά βρίσκουν ο ένας χρόνο για τον άλλον (δείτε εδώ το ονειρικό σπίτι τους).

Τα νυχτοπερπατήματα είναι μια αγαπημένη τους βόλτα, αφού συχνά τους βλέπουμε σε κάποιο από τα σχήματα της νυχτερινής Αθήνας. Την Παρασκευή 27/1 συγκεκριμένα οι δύο τους διασκέδασαν στο Teatrο κάνοντας μια κομψή εμφάνιση.

Ο Βασίλης ήταν ντυμένος στα μαύρα, ενώ η Ολυμπία από τη μεριά της είχε επιλέξει ένα λευκό ταγέρ, συνδυασμένο με μαύρο σακάκι από πάνω.

Η Βραδινή έξοδος του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου

Μάλιστα ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί και απαθανάτισε το ζευγάρι τόσο κατά την είσοδο τους στο κέντρο όσο και όταν διασκέδαζαν και απολάμβαναν το ποτό τους.

Σπανούλης - Χοψονίδου

H σχέση του Σπανούλη πριν παντρευτεί την Χοψονίδου

Ο Βασίλης Σπανούλης από πάντα ήθελε να κάνει μικρός οικογένεια και να διοχετεύσει όλη του την αγάπη και την αφοσίωση εκεί, δεν του άρεσαν οι μικρές εφήμερες σχέσεις και αυτό το έχει αποδείξει η πορεία του. Από τα 26 του είναι με την Ολυμπία, ενώ ακόμα και πριν ήθελε να οδηγήσει την σχέση του στα σκαλιά της εκκλησίας.

Είναι γνωστό ότι όταν το ζευγάρι γνωρίστηκε, εκείνος ήταν αρραβωνιασμένος και πήγαινε με τα «μπούνια» για τον γάμο, ενώ φαίνεται πως ο κεραυνοβόλος έρωτας του άλλαξε τα σχέδια. Για την πρώην του Σπανούλη δεν είναι πολλά πράγματα γνωστά. Πρόκειται όμως για μια αθλήτρια που ζούσε στην Λάρισα και αποτελούσε τον παιδικό - εφηβικό έρωτα του διάσημου μπασκεμπολίστα.

«Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου. Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές» είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν ο αθλητής.