Ερωτευμένος ξανά μετά τον χωρισμό του από την Εύη Σαλταφερίδου - Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κώστα Καραφώτη

Είναι μαζί 7 μήνες!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Kostas Karafotis
Instagram / Kostas Karafotis

Ξανά ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος μάλιστα τους τελευταίους επτά μήνες βρίσκεται σε μια νέα σχέση κι όλα δείχνουν πως το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο.

Ο γνωστός τραγουδιστής τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ζευγάρι με την Εύη Σαλταφερίδου, η οποία είναι μία από τις παίκτριες που επέστρεψαν φέτος στο Survivor All Star και μάλιστα συγκατοικούσαν (δείτε εδώ την τελευταία τους κοινή εμφάνιση).

«Δόξα τον Θεό, μια χαρά είμαι. Αποφάσισα να συγκατοικήσω στην δεύτερη καραντίνα την οποία δεν την θεωρώ σαν την πρώτη. Δεν την συγκρίνει νομίζω κανένας με την πρώτη. Ήταν μια απόφαση κοινή. Νομίζω ότι η συγκατοίκηση είναι ένα μεγάλο crash test από πολλές πλευρές. Δεν δουλεύουμε, δεν κάνουμε τη δουλειά που αγαπάμε να κάνουμε, δεν μπορούμε να βγούμε, δεν υπάρχει η δυνατότητα να δεις φίλους και να αλλάξεις παραστάσεις. Είναι, λοιπόν, δέκα φορές πιο δύσκολο», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του για εκείνη.

Ωστόσο, το ζευγάρι για δικούς του λόγους αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους και σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μαντάγαρη ο Κώστας Καραφώτης έχει αλλάξει οριστικά σελίδα στη ζωή μου.

Ξανά ερωτευμένος ο Κώστας Καραφώτης

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Κάτιας-Νανάς Μάνου με την οποία συγκατοικεί και μάλιστα μοιράζονται και την ίδια καταγωγή και την αγάπη τους για τα Τρίκαλα. Ο τραγουδιστής δεν επιθυμεί ωστόσο να προβάλλει την προσωπική του ζωή και αυτός είναι ο λόγος που μέχρι τώρα οι δυο τους δεν έχουν κάνει κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Μπορεί να εκπληρώθηκε αυτή η ευχή και άλλες δέκα. Νιώθω πάρα πολύ καλά, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος πολύ και αρκετά δημιουργικός», είχε αποκαλύψει πρόσφατα σε συνέντευξή του (δείτε την εδώ).

Μάλιστα, πρόσφατα οι δυο τους ταξίδεψαν στο Μιλάνο, όπου και ανέβασαν φωτογραφίες στο Instagram.

Η Κάτια-Νανά Μάνου εκτός από την αγάπη της για τη γυμναστική έχει και καλλιτεχνική φλέβα. Ζωγραφίζει πίνακες με μοντέρνες προσωπογραφίες και κατασκευάζει χειροποίητες κούπες, ενώ αγαπά τους παραδοσιακούς χορούς και δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα με σκοπό τη διάδοσή τους.