Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν ξέρω πως να το πω κομψά τώρα αυτό, ζορίζομαι..» - "Πάγωσαν" οι συνεργάτες της με την αποκάλυψή της

«Είναι πολύ εύκολο να υποκριθείς τον ηθικό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν ξέρω πως να το πω κομψά τώρα αυτό, ζορίζομαι..» -

Η Ναταλία Γερμανού, μέσα από την εκπομπή της χθες 28/1, πήρε ανοιχτά το μέρος του Γιώργου Λιάγκα (δείτε εδώ τι είπε η παρουσιάστρια) όσον αφορά τα σχόλια που έκανε ο παρουσιαστής για τις κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης που, ενώ βρίσκονται σε απέναντι ζώνες, φωτογραφίζονται και αγκαλιάζονται σε κοσμικές δεξιώσεις.

«Τα 2/3 της ελληνικής τηλεόρασης κάνουν δημόσιες σχέσεις και του έδωσα δίκιο γιατί πολύ απλά εκείνος ανήκει στην κατηγορία των παρουσιαστών που δεν κάνουν δημόσιες σχέσεις και που πραγματικά δε συχνάζει σε πάρτι και καλέσματα. Απλώς κάνει τη δουλειά του και αν δεν σε χωνεύει σου το δείχνει. Τους προτιμώ αυτούς τους ανθρώπους. Ούτε εγώ πολυπηγαίνω, γι’ αυτό ένιωσα μία ταύτιση», απάντησε μετά από λίγες ώρες η Ναταλία Γερμανού στις κάμερες.

Μάλιστα, το πρωί της Κυριακής 29/1, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να τοποθετηθεί με τη σειρά της στα σχόλια αυτά της Ναταλίας Γερμανού σχετικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα. Έτσι, η ίδια, μίλησε στον αέρα της εκπομπής της για την προσωπική της εμπειρία από πρόσωπα της showbiz που θαύμαζε πριν τους γνωρίσει και στη συνέχεια την απογοήτευσαν με τον χειρότερο τρόπο.

Η απάντηση της Χρηστίδου στις δηλώσεις της Γερμανού για την... υποκρισία της showbiz

«Όσοι το σχολιάζουν βγάζουν τον εαυτό τους απ’ έξω. Τελικά για ποιες λένε; Ποιες πάνε σε αυτά τα gala; Εγώ δεν το βρίσκω κακό. Εγώ δεν προλαβαίνω, μακάρι να προλάβαινα να πήγαινα. Δηλαδή αν είναι σε απέναντι ζώνες και βγουν φωτογραφία, αυτό είναι προκλητικό; Δεν καταλαβαίνω. Μπορείς να είσαι ευγενής χωρίς να υποκρίνεσαι.

Δεν ξέρω πως να το πω κομψά τώρα αυτό, ζορίζομαι… Δεν θέλω να πω στον κόσμο ότι τρώει κουτόχορτο, γιατί η Ναταλία είπε ότι δεν τρώει. Θέλω να πω ότι εμένα μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές σε αυτή τη δουλειά όλα αυτά τα χρόνια να συναντήσω ανθρώπους που τους παρακολουθούσα και τους θαύμαζα πάρα πολύ και έτρωγα όλο το κουτόχορτο του κόσμου… και να σοκαριστώ από το τι άνθρωποι είναι τελικά.

Δεν είναι ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο, γιατί αυτό είναι και προσβλητικό. Αλλά είναι πολύ εύκολο να υποκριθείς και τον καλό και τον ηθικό και τον συνεπή και τον σωστό και το ότι πας με τον σταυρό στο χέρι. Δεν έχει να κάνει μόνο με τις δημόσιες σχέσεις αυτό, έχει να κάνει και με τους ανθρώπους. Αυτό που βλέπεις στην τηλεόραση δεν θεωρώ ότι πάντα σπάει η αλήθεια το γυαλί. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πάρα πολύ αγαπητοί στον κόσμο και είναι πάρα πολύ κακοί άνθρωποι. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Έχουν κάνει πολύ κακό σε ανθρώπους, είναι πολύ προσβλητικοί, φέρονται πάρα πολύ άσχημα, υποτιμητικά και που αυτό δεν το ξέρει ο κόσμος», είπε κλείνοντας το θέμα η Σίσσυ Χρηστίδου.