Μαθεύτηκε σήμερα: Η είδηση για την Κατερίνα Καινούργιου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Μια πολύ όμορφη περίοδο διανύει η Κατερίνα Καινούργιου, ειδικά όσον αφορά τα επαγγελματικά της, μιας και η επιτυχία που σημειώνει καθημερινά η εκπομπή της στον ALPHA, Super Κατερίνα είναι μεγάλη και αναντίρρητα σημειώνει τα καλύτερα νούμερα τηλεθέασης.

Ευχάριστα νέα για την Κατερίνα Καινούργιου

Μάλιστα, έγιναν γνωστά σήμερα 29/01 μερικά πολύ ευχάριστα νέα. Συγκεκριμένα, μετά την Ναταλία Γερμανού και η Κατερίνα Καινούργιου προχωρά σε ανανέωση της συνεργασίας της με τον ALPHA έως το 2025!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας REAL, πριν καλά καλά φύγει ο Ιανουάριος, το κανάλι προχωρά σε κομβικές συμφωνίες, κλειδώνοντας στο πρόγραμμά του τα πιο δυνατά πρόσωπα της ψυχαγωγίας. Μετά από 2 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη πρωινή ζώνη, η Κατερίνα Καινούργιου υπογράφει από μέρα σε μέρα την ανανέωση του συμβολαίου της για 2 συν 1 χρόνια.

Πρόκειται για τριμερή συμφωνία μεταξύ του ALPHA, της εταιρίας παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη και της παρουσιάστριας που δίνει ορίζοντα μακράς πνοής στη συνεργασία των τριών πλευρών.

Ευχάριστα νέα για την Κατερίνα Καινούργιου 
Instagram/ Katerina Kainourgiou

Το πολύτιμο δώρο που έκανε στον εαυτό της

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα και την δουλειά της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που εκφράζει δημόσια τις σκέψεις και τα συναισθήματά της.

Μια μέρα λοιπόν μετά την τελευταία της εκπομπή για φέτος (δείτε εδώ πως τα πήγε σε τηλεθέαση) και συγκεκριμένα το μεσημέρι του Σαββάτου 31/12, η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε να κάνει τον δικό της προσωπικό απολογισμό για το 2022.

Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε στο instagram της τις πιο έντονες στιγμές της από τη φετινή χρονιά, στέλνοντας ταυτόχρονα και το δικό της μήνυμα για την συντήρηση ωαρίων, μια διαδικασία στην οποία υποβλήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022 και όπως αναφέρει ήταν το καλύτερο δώρο που έκανε στον εαυτό της.

«Η διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων ήταν το δώρο στον εαυτό μου για το 2022, πολύτιμο και σπουδαίο», έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου, ευχαριστώντας δημόσια τον γιατρό της.

undefined