Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Έγινε γνωστό μόλις με ανακοίνωση του ALPHA - Εξελίξεις με το μέλλον της Ναταλίας Γερμανού και του Καλύτερα δε γίνεται

Τι συνέβη με την παρουσίαστρια;

Έγινε γνωστό μόλις με ανακοίνωση του ALPHA - Εξελίξεις με το μέλλον της Ναταλίας Γερμανού και του Καλύτερα δε γίνεται
NDP
TV 24.01.2023 12:30
Από Ελένη Μήτση

Η Ναταλία Γερμανού όλα αυτά τα χρόνια είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της τηλεόρασης και τελευταία τη βλέπουμε να έχει ''κουμπώσει'' άψογα στη μεσημεριανή ζώνη του Αlpha και συγκεκριμένα στο Σαββατοκύριακο.

Φυσικά και έχει πειραματιστεί και σε άλλες ζώνες και θέσεις, ωστόσο τη βλέπουμε να έχει βρει αυτό, που εκφράζει την ίδια αλλά και πάνω από όλα το κοινό της, καθώς το πιο σημαντικό για εκείνη είναι ο κόσμος της.

«Θα έλεγα ότι είναι το μεγάλο μυστικό. Η ομάδα μου είναι οι άνθρωποι που είμαστε όλοι ένας ένας κομμάτια αυτού του πλοίου που σαλπάρει κάθε Σαββατοκύριακο. Σπουδαίο πράγμα η αγάπη κι η χημεία σε μια τηλεοπτική παρέα. Πόσο μάλλον όταν συνεχίζει να αγαπιέται και στα διαφημιστικά διαλείμματα.

Είναι όλα θέμα χαρακτήρα. Δεν θεωρώ ότι το σοβαρότερο πρόβλημα του μέσου Έλληνα είναι αυτή την στιγμή να βλέπει εμάς να τσακωνόμαστε. Αν νευριάσω με κάποιον συνάδελφο, θα τον πάρω τηλέφωνο. Το βήμα της εκπομπής δεν είναι για τα προσωπικά μου. Η εκπομπή ανήκει στο κανάλι», είχε πει σε συνέντευξη της η Ναταλία Γερμανού.

Λίγο μετά την ταλαιπωρία με την υγεία της (δείτε εδώ τι της συνέβη), η Ναταλία έχει και πάλι να κάνει γνωστά ευχάριστα νέα για εκείνη αλλά και για το μέλλον της στην τηλεόραση, που αγαπάει μαζί με το ραδιόφωνο.

Πιο αναλυτικά, μέσα από μία ανακοίνωση του Alpha για το Καλύτερα δε γίνεται επισημοποιήθηκε την Τρίτη 24/1, πως η Γερμανού θα συνεχίζει να τα λέει και του χρόνου από την ίδια ώρα, θέση και εκπομπή με τον κοινό της.

Η ανακοίνωση του Αlpha για τη Ναταλία Γερμανού

«Η Ναταλία Γερμανού είναι η αδιαμφισβήτητη πρωταγωνίστρια της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου. Η αφοπλιστική της αμεσότητα, η διεισδυτική της ματιά πάνω στα γεγονότα, ο καίριος σχολιασμός της, ο δημόσιος λόγος της, οι σχέσεις που δημιουργεί και οι ιδιαίτερες ποιότητες που διαθέτει θα συνεχίσουν να κάνουν τη διαφορά μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Γιατί… μόνο με τη Ναταλία… «Καλύτερα δε γίνεται»!», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Αlpha.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Ναταλία Γερμανού έκανε την πρόταση γάμου - Το άγνωστο παρασκήνιο για την σχέση της Μαρίας Ιωαννίδου και του Φρέντυ Γερμανού

«Ίσως θα πρέπει να φύγω από την τηλεόραση...» - Ανακοίνωσε το τέλος στην παρουσίαση η Ναταλία Γερμανού

Share