Την περνάει 23 ολόκληρα χρόνια - Σύννεφα στη σχέση του Κώστα Κοκκινάκη με την Κανελλοπούλου

Μετά από 5 χρόνια σχέσης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κώστας Κοκκινάκης είναι ένας από τους αθλητές, που το ευρύ κοινό γνώρισε ακόμα καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor και συγκεκριμένα είχε μπει στο πρώτο, που γενικότερα είχε κάνει τη μεγαλύτερη αίσθηση από όλους τους κύκλους.

Στη συνέχεια ο αθλητής δεν προκαλούσε τα μέσα, καθώς η ζωή του ήταν γνωστή και σταθερή με τον ίδιο να έχει το ενδιαφέρον του στραμμένο στην κόρη του και στη σύντροφό του Χριστίνα Κανελλοπούλου (δείτε τους εδώ ανέμελους και χαλαρούς στα Κουφονήσια).

«Η κόρη μου είναι 20 στα 21, ένας πιο νέος μπαμπάς αντέχει περισσότερα πράγματα. Πάντα ήθελα να κάνω μικρός οικογένεια. Δεν είναι στα σχέδιά μας να αποκτήσουμε με την Χριστίνα παιδί. Η σύντροφός μου είναι αρκετά ώριμη, δε ζητάει να την πηγαίνω λούνα παρκ, η διαφορά μας είναι 22-23 χρόνια», είχε πει ο Κώστας Κοκκινάκης.

Ο Κοκκινάκης δεν έκρυψε ποτέ, πως ήταν ερωτευμένος αφού έκανε συχνά δημόσιες εξόδους με την καλή του είτε σε νησιά, που απολάμβανα τις διακοπές τους, είτε σε νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας.

Εξελίξεις με τη σχέση του Κώστα Κοκκινάκη και της Χριστίνας Κανελλοπούλου

Και ενώ όλα έδειχναν, πως συνεχίζουν μαζί η τελευταία του κοινή έξοδος ήταν στις 4 Δεκεμβρίου του 2022 στο Hyper Astrobar.Pre-Christmas dinner party. Οι ίδιοι πόζαραν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, που κυκλοφορούν έχουν αρχίσει να φαίνονται τα πρώτα σύννεφα ανάμεσά τους.

Γενικότερα δεν έχουμε δει κάποια άλλη κοινή τους έξοδο, με τους δύο να συνεχίζουν να κυκλοφορούν παρ΄ όλα αυτά αλλά ο καθένας μόνος του και όχι μαζί, όπως συνήθιζαν να κάνουν.

Κοκκινάκης - Κανελλοπούλου