Σκεπτική με κουκούλα και χωρίς να θέλει να φαίνεται στο βίντεο η Τούνη - Η πρώτη μεγάλη βόλτα του Ακλεξάνδρου με το μωρό

Γενικότερα δεν κυκλοφορούν συχνά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Βόρεια Προάστια εξακολουθεί να μένει η Ιωάννα Τούνη στο σπίτι του καλού της Δημήτρη Αλεξάνδρου μαζί με το μωρό τους, που έχει αλλάξει μια για πάντα τις ισορροπίες στη ζωή τους (δείτε εδώ την εικόνα της Τούνη 18 ημέρες μετά τη γέννα).

Από τις αναρτήσεις, που βλέπουμε στο instagram και οι δύο ασχολούνται πολύ με το παιδί, όμως η Ιωάννα έχει αφοσιωθεί σε αυτό, αφού βγαίνει ελάχιστα από το σπίτι και ο Δημήτρης όταν λείπει πηγαίνει στην εκπομπή και στο γυμναστήριο.

Ένας ακόμη λόγος, που η Τούνη δε θέλει να λείπει από το σπίτι έχει να κάνει και με το θηλασμό του μωρού κάτι, που θεωρεί αναγκαίο, ωστόσο είναι και κάτι που την ταλαιπωρεί πολύ όπως έχει πει.

«Έχω βάλει μόλις το μικρό πιράνχας για ύπνο. Πιστεύω δηλαδή, αν και ακούω κάτι φωνούλες ακόμη. Ο μαύρος κύκλος έχει κατέβει στο πηγούνι. Να σας πω ότι ο θηλασμός, όλο αυτό που συμβαίνει τώρα, ειναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου.

Χίλια μπράβο στις μαμάδες, δεν ήξερα τι τραβάτε. Ελπίζω να βελτιώνεται σύντομα η κατάσταση, μπας και καταφέρω να βγάλω τις πιτζάμες, να βάλω κανένα ρούχο και να πάω καμιά βόλτα. Προς το παρόν, σπίτι, σπίτι, σπίτι», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Η πρώτη βόλτα του Αλεξάνδρου με την Τούνη και το μωρό

Μέσα από μια νέα ανάρτηση, που έκανε ο Αλεξάνδρου το απόγευμα της Κυριακής 29/1 τον είδαμε να κάνει την πρώτη πιο μεγάλη βόλτα με το παιδί και την Ιωάννα, οι οποίοι όλοι μαζί πήγαν στη λίμνη Μπελέτσι.

Πιο αναλυτικά, στο βίντεο βλέπουμε τον Αλεξάνδρου να κρατάει το μωρό και να δείχνει την τοποθεσία, ενώ η Ιωάννα είναι από πίσω, με κουκούλα, χωρίς να θέλει να φαίνεται και πολύ με τη διάθεση της να είναι - όσο την είδαμε δηλαδή - πεσμένη.