Έχει βάλει υαλουρονικό και... - Η αποκάλυψη της Τσαγκρινού για τις πλαστικές στο πρόσωπό της

«Πώς έγινες έτσι;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
elenatsagkrinou_official - instagram
elenatsagkrinou_official - instagram

Η Έλενα Τσαγκρινού παραχώρησε μια πολύ ειλικρινή συνέντευξη στο Γειά σου, η οποία προβλήθηκε την Κυριακή 29/1 με την τραγουδίστρια να μιλάει για το παρελθόν, το παρόν στα προσωπικά της αλλά για τα αρνητικά σχόλια, που δέχεται.

Η Τσαγκρινού είναι γνωστό, πως είχε σχέση με τον Μike (δείτε εδώ τι λέει ο Μike για εκείνη) στη συνέχεια χώρισαν και πολύ σύντομα η τραγουδίστρια βρήκε τον έρωτα στα μάτια του DJ Stephan, με τον οποίο συγκατοικούν και συνεργάζονται επαγγελματικά.

«Φτιάξαμε το αγόρι μου, τον DJ Stephan, ένα στούντιο ηχογράφησης για όλους, για όποιον θέλει να κάνει μουσική. Ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας και υπάρχει ακόμα. Δεν έχει γίνει πρόταση γάμου αλλά μου είπε ότι μπορεί να έρθει καμιά μέρα και να μου φέρει δαχτυλίδι στη σκηνή. Δεν το φαντάζομαι να είμαι παντρεμένη αλλά η συγκατοίκηση και ένα παιδάκι στο μέλλον τα έχω στο μυαλό μου.

Δεν μιλάμε καθόλου με τον Mike. Ελπίζω να είναι καλά», είπε η Τσαγκρινού.

Ανάμεσα σε αυτά, που τόνισε η Έλενα στη συνέντευξη της χωρίς καμία συστολή είχε να κάνει με τις αισθητικές επεμβάσεις, που έχει κάνει αλλά και τα αρνητικά σχόλια, που δέχεται για όσα έχει κάνει στο πρόσωπό της.

Η αποκάλυψη της Έλενας Τσαγκρινού για τις αισθητικές επεμβάσεις

«Σίγουρα για την εμφάνισή μου, για τις υπερβολές που θεωρεί ο καθένας ότι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος, είτε στο αν έχει βάλει υαλουρονικό στα χείλη, είτε στο αν έχει μακριά μαλλιά. Μπορεί να μου πουν ας πούμε: πριν ήσουν διαφορετική, πώς έγινες έτσι;. Εννοείται ότι έχω κάνει πράγματα επάνω μου και δεν είμαι καθόλου αρνητική σε αυτό. Όποιος θέλει ας το κάνει», είπε η Έλενα Τσαγκρινού.