«Όταν αγαπάς τον άλλον...» - Ο Mike ξεκαθαρίζει για τη σχέση του με την Έλενα Τσαγκρινού

Οι αφοπλιστικές δηλώσεις του στη Φαίη Σκορδά

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Όταν αγαπάς τον άλλον...» - Ο Mike ξεκαθαρίζει για τη σχέση του με την Έλενα Τσαγκρινού

Ο Mike βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Πρωινού την Τρίτη 5/7 και παραχώρησε μία άκρως αφοπλιστική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική του ζωή και για τη σχέση του με την πρώην σύντροφό του, Έλενα Τσαγκρινού.

Οι δηλώσεις του Mike για την Έλενα Τσαγκρινού

«Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά. Δεν έχω κάποια καινούρια σχέση. Είμαι μόνος μου», είπε ο τραγουδιστής - ο οποίος κατάφερε και ξεπέρασε τον καρκίνο.

Για τη σχέση του με την Έλενα Τσαγκρινού, ανέφερε ο Mike: «Το προσπαθήσαμε, δεν βγήκε, πήραμε χωριστούς δρόμους, είμαστε μια χαρά, όλα καλά. Όταν αγαπάς τον άλλον και σέβεσαι τις αποφάσεις του κι εκείνη τις δικές μου, έτσι πρέπει να γίνεται.

Το συζητήσαμε, είδαμε ότι δεν βγαίνει και ότι είναι καλό να πάρουμε χωριστούς δρόμους, ο καθένας ό,τι επιθυμεί. Γενικά είχαμε μια πολύ ωραία σχέση, αλλά κάποια στιγμή οι σχέσεις φτάνουν στο τέλος τους».

«Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, να μοιράζομαι πράγματα, αλλά τώρα είμαι στη φάση που μου αρέσει να είμαι και μόνος μου, να κάνω πράγματα για μένα», τόνισε ο Mike.

Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού μετά τον χωρισμό με τον Mike

Η Έλενα Τσαγκρινού έκανε τις πρώτες δημόσιες τοποθετήσεις το πρωί της Τετάρτης 9/3 στο Μega Καλημέρα και επισημοποίησε την είδηση το χωρισμού της. Η όμορφη τραγουδίστρια δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο της, ούτε προτίμησε να κάνει έμμεσες δηλώσεις.

Δεν είναι πια στη ζωή ζευγάρι με τον Mike και νιώθει άνετα να μιλάει για αυτό. Οι δύο τους υπήρξαν πολύ αγαπημένοι και καλά μαζί για περίπου 5 χρόνια, ωστόσο αποφάσισαν από κοινού να μην συνεχίσουν ερωτικά αλλά ως δύο άνθρωποι, που κάποτε αγαπήθηκαν.

«Ήταν μια κοινή απόφαση. Αποφασίσαμε και οι δύο να συνεχίσουμε τη ζωή μας ο καθένας χωριστά και όλα καλά μεταξύ μας. Έχουμε περάσει το δύσκολο κομμάτι, κάναμε κάποιες συζητήσεις και αποφασίσαμε ότι όλα καλά. Οι σχέσεις μας θα είναι πολύ όμορφες γιατί δεν προέκυψε κάτι άσχημο, δεν υπήρξε τσακωμός», ξεκαθάρισε η Έλενα Τσαγκρινού.

«Ο κάθε άνθρωπος σου έχει προσφέρει κάτι στη ζωή σου και τον κρατάς στην καρδιά σου και τον αγαπάς, γι’ αυτά που έχετε ζήσει μαζί», ανέφερε η Έλενα Τσαγκρινού, ενώ τόνισε πως «είναι άδικο να αισθάνεσαι ότι έχει δικαιώματα σε έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις χωρίσει στο πως θα συνεχίσει εκείνος τη ζωή του».