«Είσαι πολύ πιο δυνατός απ’ όσο νομίζεις» - Η συγκινητική ανάρτηση του Mike για την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου

Η φωτογραφία που δημοσίευσε από την περίοδο με τις χημειοθεραπείες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είσαι πολύ πιο δυνατός απ’ όσο νομίζεις» - Η συγκινητική ανάρτηση του Mike για την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου

Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου είναι σήμερα 4/2 και πολλοί από τους celebrities που έχουν δώσει μάχη με την αρρώστια αυτή προχώρησαν σε συγκινητικές αναρτήσεις μέσα από τα social media.

Ανάμεσά τους είναι κι ο Mike, που έχει μοιραστεί αρκετές φορές την περιπέτειά του με τον καρκίνο, η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Ο γνωστός τραγουδιστής λοιπόν δημοσίευσε το απόγευμα της Παρασκευής στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από την περίοδο εκείνη, προκειμένου να περάσει το δικό του μήνυμα.

Η ανάρτηση του Mike για την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου

«Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου! Είσαι πολύ πιο δυνατός απ’ όσο νομίζεις, δεν μπορεί τίποτα να σε ρίξει παρά μόνο ο ίδιος σου ο εαυτός! Με τη δύναμη του μυαλού μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και να ανοίξουμε διάπλατα οποιαδήποτε πόρτα στη ζωή μας επιλέξουμε,αρκεί μόνο να το θέλουμε! Πίστεψε στον εαυτό σου και θα βγεις πιο δυνατός! #staystrong #lovelife #fuckcancer #believe», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του.

«Κλείνω ένα χρόνο καθαρός από τον καρκίνο»

Με μία σειρά από φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Mike θέλησε να ευχαριστήσει με ένα ιδιαίτερο μήνυμα όλους τους ανθρώπους που του στάθηκαν στην μεγάλη περιπέτεια που έζησε με τον καρκίνο.

Ο Mike είναι εδώ και ένα χρόνο καθαρός από την ασθένειά του και δεν μπορεί να κρύψει την ευγνωμοσύνη του στην οικογένειά του, τους φίλους του και φυσικά την αγαπημένη του σύντροφο, Έλενα Τσαγκρινού η οποία δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του.

«Σήμερα κλείνω 1 χρόνο καθαρός από τον καρκίνο!

Αυτούς τους ανθρώπους που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι οι άνθρωποι που δεν με άφησαν λεπτό, είναι οι άνθρωποι που ότι ώρα και να τους έπαιρνα θα ήταν εκεί, είναι οι άνθρωποι που τους χρωστάω τα πάντα!

Μετά από 1 χρόνο λοιπόν έχω να πω, πως νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο, γιατί αγκαλιάζουν την κάθε μου τρέλα και με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα! Να σας συστήσω την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ! 25/8/2021», έγραψε χαρακτριστικά ο Mike στην ανάρτησή του.