Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Τι ωραίος άντρας είσαι εσύ ζωή μου!» - ''Έλιωσε''' ολόκληρο το instagram με τον γιο της Ιωάννας Τούνη

Τα τρυφερά λόγια της Ιωάννας για το παιδί της

«Τι ωραίος άντρας είσαι εσύ ζωή μου!» - ''Έλιωσε''' ολόκληρο το instagram με τον γιο της Ιωάννας Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη
News 29.01.2023 22:51
Από Ελένη Μήτση

Μια διαφορετική Κυριακή (29/1) πέρασε η Ιωάννα Τούνη μαζί με το Δημήτρη Αλεξάνδρου, οι οποίοι περνάνε μοναδικές και σίγουρα πρωτόγνωρες στιγμές μαζί με το γιο τους.

Το ζευγάρι μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής του Δημήτρη αποφάσισε μετά το απόγευμα να πάει την πρώτη του μακρινή βόλτα μαζί με το παιδί (δείτε εδώ που πήγαν οι 3 τους).

Και αφού γυρίσαν και πάλι στο σπίτι του στα Βόρεια προάστια στη συνέχεια της ημέρας και συγκεκριμένα το βράδυ η Ιωάννα έκανε ένα πολύ τρυφερό Post στο instagram με το μωράκι της.

Γενικότερα παίρνει το χρόνο της μέχρι να εξοικειωθεί με το κομμάτι της μητρότητας με την ίδια να δείχνει και τη θετική πλευρά, αλλά και τις δυσκολίες που κρύβει όπως είναι ο θηλασμός.

«Έχω βάλει μόλις το μικρό πιράνχας για ύπνο. Πιστεύω δηλαδή, αν και ακούω κάτι φωνούλες ακόμη. Ο μαύρος κύκλος έχει κατέβει στο πηγούνι. Να σας πω ότι ο θηλασμός, όλο αυτό που συμβαίνει τώρα, ειναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου.

Χίλια μπράβο στις μαμάδες, δεν ήξερα τι τραβάτε. Ελπίζω να βελτιώνεται σύντομα η κατάσταση, μπας και καταφέρω να βγάλω τις πιτζάμες, να βάλω κανένα ρούχο και να πάω καμιά βόλτα. Προς το παρόν, σπίτι, σπίτι, σπίτι», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Το τρυφερό βίντεο της Ιωάννας Τούνη με τον γιο της

Για πρώτη φορά λοιπόν, η Ιωάννα άρχισε να εκφράζει τα συναισθήματα της για τον μικρό Αλεξάνδρου, τον οποίο τραβούσε βίντεο, χωρίς όμως να μας δείχνει το πρόσωπό του, ενώ παράλληλα έλεγε όλα αυτά τα τρυφερά λόγια, που λέει μια μητέρα για το παιδί της.

«Θα σε φάω, τι ωραίο μωράκι έχει η μαμά, τι ωραίος άντρας είσαι εσύ ζωή μου, θα σε φάω ολόκληρο αγάπη μου», είχε η Ιωάννα Τούνη για το γιο της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ο θηλασμός ειναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου» - Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη με την εξομολόγησή της

Το νέο τηλεοπτικό βήμα της Ιωάννας Τούνη 20 μέρες μετά τον ερχομό του γιου της

Share